Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Mesajul dur postat de un doctor pe Facebook: Nimeni dintre cei care ne „conduc” nu dă doi bani pe voi și sănătatea voastră

Mesajul dur postat de un doctor pe Facebook: Nimeni dintre cei care ne „conduc” nu dă doi bani pe voi și sănătatea voastră

Mesajul dur postat de un doctor pe Facebook: Nimeni dintre cei care ne „conduc” nu dă doi bani pe voi și sănătatea voastră
Sursa foto: Foto:freeimages.com
14 Ian 2016   •   16:37

Medicul Florin Haidamac, din comuna suceveană Şerbăuţi, a postat pe Facebook un mesaj dur la adresa sistemului medical din România. Enervat că serverele CNAS nu funcţionează, doctorul a spus că nimănui nu-i pasă de sănătatea muritorului de rând și că  „în ţara asta este mai bine să te faci asistat decât să munceşti”.

Iată mesajul postat de medicul român pe Facebook:

„M-am trezit dimineata cu un chef nebun de munca. Chiar eram determinat sa rezolv și ceva în plus. Normal, nu merg serverele CNAS.

Mulțumesc celor responsabili ca-mi amintesc faptul ca în tara asta mai bine te faci asistat decât sa muncești. La ce nervi mi-am făcut, în mod sigur ma dilesc și ajung pensionar pe caz de boala.

Mai aveți vreo îndoială ca tot ce va spun e adevărat? Nimeni, dar absolut nimeni, dintre cei care ne 'conduc' nu da doi bani pe voi și sănătatea voastră.

Totul este o vrajeala pe multi bani publici. Bani pe care prostii ca mine și ca voi, care nu sunt asistati, ii plătesc pentru NIMIC.

Cel mai 'fain' e iarna. Când abia ajungi la cabinet. Pe ger, pe viscol, pe drumuri necurățate. Îți riști viata pe traseu ca sa ajungi la pacienți. Deschizi aplicația și Surpriza: Nu merge. Nu-ti vine sa-ti dai palme de bou ce ai fost? O sa ajungem sa va consultam prin skype. Ca mâine poimâine dau ăștia o lege ca actul medical se poate face și fără sa pui mana pe pacient.”
 
Medicul Florin Haidamac, din comuna suceveană Şerbăuţi, a postat pe Facebook un mesaj dur la adresa sistemului medical din România. Supărat că serverele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate nu funcţionează, acesta a precizat că „în ţara asta este mai bine să te faci asistat decât să munceşti” şi că nimănui nu-i pasă de sănătatea muritorului de rând.

Citeste mai mult: adev.ro/o0wwx7
 
M-am trezit dimineata cu un chef nebun de munca. Chiar eram determinat sa rezolv și ceva în plus. Normal, nu merg...

Posted by Haidamac Florin on Tuesday, January 12, 2016

×
Subiecte în articol: doctor
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close