Antena 3 Actualitate Sănătate Mesajul dur postat de un doctor pe Facebook: Nimeni dintre cei care ne „conduc” nu dă doi bani pe voi și sănătatea voastră

Mesajul dur postat de un doctor pe Facebook: Nimeni dintre cei care ne „conduc” nu dă doi bani pe voi și sănătatea voastră

14 Ian 2016   •   16:37
Mesajul dur postat de un doctor pe Facebook: Nimeni dintre cei care ne „conduc” nu dă doi bani pe voi și sănătatea voastră
Sursa foto: Foto:freeimages.com

Medicul Florin Haidamac, din comuna suceveană Şerbăuţi, a postat pe Facebook un mesaj dur la adresa sistemului medical din România. Enervat că serverele CNAS nu funcţionează, doctorul a spus că nimănui nu-i pasă de sănătatea muritorului de rând și că  „în ţara asta este mai bine să te faci asistat decât să munceşti”.

Iată mesajul postat de medicul român pe Facebook:

„M-am trezit dimineata cu un chef nebun de munca. Chiar eram determinat sa rezolv și ceva în plus. Normal, nu merg serverele CNAS.

Mulțumesc celor responsabili ca-mi amintesc faptul ca în tara asta mai bine te faci asistat decât sa muncești. La ce nervi mi-am făcut, în mod sigur ma dilesc și ajung pensionar pe caz de boala.

Mai aveți vreo îndoială ca tot ce va spun e adevărat? Nimeni, dar absolut nimeni, dintre cei care ne 'conduc' nu da doi bani pe voi și sănătatea voastră.

Totul este o vrajeala pe multi bani publici. Bani pe care prostii ca mine și ca voi, care nu sunt asistati, ii plătesc pentru NIMIC.

Cel mai 'fain' e iarna. Când abia ajungi la cabinet. Pe ger, pe viscol, pe drumuri necurățate. Îți riști viata pe traseu ca sa ajungi la pacienți. Deschizi aplicația și Surpriza: Nu merge. Nu-ti vine sa-ti dai palme de bou ce ai fost? O sa ajungem sa va consultam prin skype. Ca mâine poimâine dau ăștia o lege ca actul medical se poate face și fără sa pui mana pe pacient.”
 
Medicul Florin Haidamac, din comuna suceveană Şerbăuţi, a postat pe Facebook un mesaj dur la adresa sistemului medical din România. Supărat că serverele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate nu funcţionează, acesta a precizat că „în ţara asta este mai bine să te faci asistat decât să munceşti” şi că nimănui nu-i pasă de sănătatea muritorului de rând.

Citeste mai mult: adev.ro/o0wwx7
 
M-am trezit dimineata cu un chef nebun de munca. Chiar eram determinat sa rezolv și ceva în plus. Normal, nu merg...

Posted by Haidamac Florin on Tuesday, January 12, 2016

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close