Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Pastilele de slăbit, efecte secundare grave: tumori și insuficiență renală. Avertismentul lansat de dr. Tudor Ciuhodaru

Pastilele de slăbit, efecte secundare grave: tumori și insuficiență renală. Avertismentul lansat de dr. Tudor Ciuhodaru

Pastilele de slăbit sunt un real pericol pentru sănătate. Doctorul Tudor Ciuhodaru a explicat în direct la Antena 3 CNN la ce riscuri ne supunem când vrem să luăm astfel de medicamente.

de Ioana Mircea    |    17 Iun 2023   •   22:53

Specialiștii de la nivel mondial avertizează cu privire la efecte secundare grave pe care le cauzează aceste pastile, precum tumori și insuficiență renală. Doctorul și europarlamentarul Tudor Ciuhodaru a explicat în direct la Antena 3 CNN că aceste medicamente sunt contraindicate înaintea unui consult al medicului.

"Orice medicament poate avea efecte secundare. Dacă vorbim despre această nouă generație de medicamente pentru slăbit, cam 5% din efectele secundare, sunt din sfera gastro-intestinală, grețuri, vărsături, dureri abdominale.  Există posibilitatea dezvoltării chiar și a pancreatitei.

Citește și: Doctorul Ciuhodaru despre embrionii umani creați în laborator: "Drumul spre iad este pavat cu intenții bune"

Putem vorbi despre o afecțiune endocrină, cancerul tiroidian. Când ai în familie cazuri de acest gen, această medicație este contraindicată. Pentru o astfel de medicație, trebuie să ne schimbăm și stilul de viață, stilul de alimentație. Adică, nu e suficient să îți administrezi astfel de medicamente și să slăbești brusc peste noapte ci trebuie și un control al caloriilor ingerate", a precizat doctorul Tudor Ciuhodaru.


 

×
Subiecte în articol: pastile slăbit dr. Tudor Ciuhodaru
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close