Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Sfat de Sănătate. Exerciții fizice pentru un corp de invidiat. Cum ajungem la pătrățele

Sfat de Sănătate. Exerciții fizice pentru un corp de invidiat. Cum ajungem la pătrățele

Sfat de Sănătate. Exerciții fizice pentru un corp de invidiat. Cum ajungem la pătrățele
Sursa foto: foto- Pexels
15 Ian 2019   •   09:34

Cori Grămescu, antrenoare de lifestyle și nutriție, a recomandat la rubrica „Sfat de Sănătate cu Andreea Cigolea” o serie de exerciții fizice pentru un corp de invidiat.

Exerciții pentru posterior

„Fundul bombat se obține printr-o combinație de exerciții. Nu este un singur exercițiu pe care-l putem face. Trebuie să reducem stratul adipos, care se obține prin dietă și prin echilibru alimentar. Apoi, pentru a modela frumos posteriorul, trebuie să avem exerciții diferite. O serie de mișcări complexe, cum sunt fandările și genuflexiunile, care să dezvolte o musculatură armonioasă. Apoi e nevoie de mișcări de izolare, cum sunt ridicările de bazin. Un aspect foarte important e să nu neglijăm orele de yoga și pilates”. 

Exerciții pentru un abdomen plat

„Primul exercițiu este să nu mai mâncăm în exces. Abdomenul frumos reliefat se obține printr-o serie de exerciții care vizează tot corpul. Trebuie să facem acele mișcări compuse pentru trunchi, împreună cu antrenamente cardio și exerciții cu greutăți”. 

Exerciții pentru picioare subțiri

„Putem lucra pe mușchi, putem pune proporții acolo unde trebuie. O combinație de stretching cu antrenamente cardio și antrenamente cu greutăți face minuni”. 

Cum scăpăm de celulită

„Celulita scade prin alimentație. Atunci când bem prea multă cafea, când fumăm, când nu ne hidratăm, când suntem prea sedentari, când ținem prea multe diete, când mâncăm proteine insuficiente, când mâncăm prea multe dulciuri, când ne antrenăm prea mult, atunci apare celulita. Secretul e echilibrul”. 

×
Subiecte în articol: Sfat de sănătate
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close