Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Tudor Ciuhodaru, despre decizia de a declara un îndulcitor ca fiind cancerigen: "Nimeni nu mai are încredere în OMS"

Tudor Ciuhodaru, despre decizia de a declara un îndulcitor ca fiind cancerigen: "Nimeni nu mai are încredere în OMS"

Organizația Mondială a Sănătății a declarat Aspartamul cancerigen. Este vorba despre cel mai cunoscut îndulcitor alimentar artificial din lume, folosit în milioane de produse consumate și la noi în țară.

de Alexandra Axinia    |    29 Iun 2023   •   14:39

"Tot Organizația Mondială a Sănătății a declarat Aspartamul sigur pentru sănătatea în 1981, ceea ce te face să-ți pui un semn de întrebare.

Dacă spui despre un produs că este cancerigen atunci înnebunește toată lumea, deoarece s-a folosit timp de 50 de ani, ceea ce înseamnă că am folosit cancerul în fiecare băutură carbogazoasă.

 Eu vă spuneam că singurul lucru sigur după pandemia care a trecut este faptul că nimeni nu mai are încredere în OMS", a declarat doctorul Tudor Ciuhodaru, 

Citește și: OMS va declara cel mai cunoscut îndulcitor ca fiind "o substanță posibil cancerigenă" | Este și în Coca-Cola și în guma de mestecat

Aspartamul are contraindicații pentru copii și gravide, dar nu este precizat pentru restul oamenilor care este cantitatea de la care putem considera acest îndulcitor ca fiind cancerigen. 

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close