Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Ultimele informații despre infecțiile cu bacteria ucigașă. Ce au descoperit specialiștii veniți în România

Ultimele informații despre infecțiile cu bacteria ucigașă. Ce au descoperit specialiștii veniți în România

Ultimele informații despre infecțiile cu bacteria ucigașă. Ce au descoperit specialiștii veniți în România
de S.T.    |    22 Feb 2016   •   14:20

Ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş Cadariu, a vorbit, luni, despre ancheta în cazul bacteriei care a ucis trei copii.

„Obiectul muncii noastre îl reprezintă pacienții din spitale(…). Trebuie să existe o mai bună colaborare între inspecție și supraveghere și o revizuire a procedurilor de lucru intern”, a spus ministrul Sănătății.

Probabil că există un interes scăzut în unele locuri, probabil că și comunicarea nu funcționează întotdeauna așa cum trebuie. Am insistat pe colaborare”, a adăugat ministrul.

Ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş Cadariu, a anunțat controale încrucișate.

„Directorul Direcției de Asistență Medicală se va deplasa la întâlniri în șapte centre, București, Iași, Cluj,Timișoara, Craiova, Târgu Mureș și Constanța, cu directorii de Direcție Sanitară pentru a avea o discuție direct cu ei. Pregătim cu mare atenție aceste controale încrucișate”, a mai spus Cadariu.

Scandalul copiilor infectaţi cu bacteria ucigaşă l-ar putea costa funcţia pe Ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş Cadariu.

Vă amintim că PSD vrea să depună prima moţiune împotriva ministrului.

Reprezentanţii pacienţilor susţin însă că destituirea ministrului nu va salva sistemul de sănătate, care este în comă de ani de zile.

Trei copii cu sindromul hemolitic-uremic, toţi din Argeş, au murit în ultimele săptămâni la Spitalul "Marie Curie" din Capitală.



×
Subiecte în articol: patriciu achimas cadariu bacterie Argeş
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close