Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Vlad Ciurea și Constantin Dulcan, despre beneficiile călătoriilor pentru creier: "Asta este calea, să aduci la tine ce este bun"

Vlad Ciurea și Constantin Dulcan, despre beneficiile călătoriilor pentru creier: "Asta este calea, să aduci la tine ce este bun"

Doctorii Vlad Ciurea și Constantin Dulcan au vorbit despre cât de important este să călătorești, să ieși din orașul în care locuiești, altfel spus, să ieși din zona ta de confort.

de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Sep 2023   •   22:22

"Eu cred că turismul ar trebui să fie încurajat, să fie creat cu prețuri modice, mai ales pentru persoane fără posibilități. Călătoriile înseamnă viață și schimb și un schimb de civilizație. 

Am fost pe o croazieră și am întâlnit un antreprenor care a spus un lucru extraordinar. Ceea ce vedem bun aici, să luam și să ducem la noi în țară. El nu s-a plâns de ceea ce era rău în țara lui. Asta este calea, să aduci la tine ceea ce este bun. 

Eu cred că turismul trebuie încurajat, avem cele mai frumoase peisaje. Nu înțeleg de ce nu este promovată. Avem o țară foarte frumoasă", a declarat Constantin Dulcan

Citește și: Doctorii Vlad Ciurea și Constantin Dulcan, dezvăluiri despre provocările meseriei de medic: "Noi nu trebuie să salvam propriul orgoliu, ci viața unui om"

"Ceea ce a spus domnul profesor este foarte adevărat. Este bine să mergem, vedem și ne îmbunătățim inteligența și cultura. Dacă am văzut un lucru benefic, trebuie să îl aduc și la mine în țară", a precizat Vlad Ciurea. 
 

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close