Antena 3 CNN Actualitate Şapte poliţişti maghiari, răniţi în urma unui carambol în care au fost implicate autocarele suporterilor stelişti (VIDEO)

Şapte poliţişti maghiari, răniţi în urma unui carambol în care au fost implicate autocarele suporterilor stelişti (VIDEO)

Şapte poliţişti maghiari, răniţi în urma unui carambol în care au fost implicate autocarele suporterilor stelişti (VIDEO)
Sursa foto: Carambol
24 Iul 2009   •   08:05

Incidente pe drumul de întoarcere spre casă a suporterilor români de la meciul desfăşurat joi seară la Budapesta. Şapte poliţişti maghiari au fost răniţi într-un carambol în care au fost implicate autocarele suporterilor stelişti şi maşinile poliţiei, în apropierea graniţei cu România.

Accidentul s-a produs la nici 200 de metri de graniţa cu România, în vama Nagylak. De vină este chiar unul dintre şoferii unui autocar ce transporta suporterii spre casă.

Se pare că doi dintre cei şapte poliţişti sunt în stare mai gravă, fiind transportaţi de urgenţă la cea mai apropiată clinică de pe teritoriul Unagriei.

Unii suporteri aflaţi în cele două autocare implicate în accident au fost preluaţi de celelalte maşini. Însă cei mai mulţi au trecut graniţa pe jos şi au luat trenul spre casă.



Antena 3

×
Subiecte în articol: carambol incidente Ungaria suporteri
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close