Antena 3 CNN Actualitate Satul Speranței, la un pas de a deveni realitate | Campanie Antena 3 şi Fundaţia Mereu Aproape pentru refugiaţii din Ucraina

Satul Speranței, la un pas de a deveni realitate | Campanie Antena 3 şi Fundaţia Mereu Aproape pentru refugiaţii din Ucraina

Satul Speranţei a început să prindă contur, la Rădăuţi. Primele case modulare au fost deja instalate acolo, iar altele sunt pe drum. Satul Speranţei se află la doar câţiva kilometri de graniţa cu Ucraina, unde ajung, în fiecare zi, mii de femei şi de copii, care au reuşit să fugă din ţara vecină, distrusă de atacurile Rusiei. Locaţia va fi adăpostul sigur pentru refugiaţi, până când se vor putea întoarce acasă.

Satul Speranței, la un pas de a deveni realitate | Campanie Antena 3 şi Fundaţia Mereu Aproape pentru refugiaţii din Ucraina
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Mar 2022   •   11:25

De-a lungul timpului, am învățat că o idee sau un plan nu poate deveni realitate dacă nu avem în teren oameni buni și dedicați unei cauze.

Astăzi vi-l prezentăm pe comandantul taberei din Rădăuți, Marius Tăuteanu, din partea ISU Suceava.

”Având în vedere traficul mare de refugiați, după tabăra mobilă de la Siret a fost necesară operaționalizarea celeo de-a doua tabere, aici, la Rădăuți. Pe 27 februarie, am amenajat sala de sport și, într-o singură noapte, am ridicat tabăra mobilă. A fost necesară, având în vedere că nu mai era spațiu de cazare. De la acea vreme, chiar am avut toate locurile ocupate”, a explicat Marius Tăuteanu.

Comandantul taberei a precizat că sunt disponibile 240 de locuri, unde se va asigura cazarea și masa refugiaților ucraineni.

Puteți dona în conturile Fundației Mereu Aproape, atât în lei cât și în euro, în următoarele conturi:

DONAŢII - CONT LEI | RO05BRDE450SV07295334500

DONAŢII - CONT EURO | RO31BRDE450SV23761534500

Cel mai simplu, însă, puteți dona câte 2 euro la numărul special 8831*, printr-un sms cu textul Satul Speranței.

*Suma alocată cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donațiile de pe abonament. În rețelele Telekom România Mobile și Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reținut la achiziționarea creditului. Pentru donațiile de pe cartele preplătite, în rețeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA. În rețeaua DigiMobil, numărul 8831 este disponibil doar pentru abonați și nu se percepe TVA pentru donații. Numarul nu are recurenta!

×
Subiecte în articol: Satul Speranţei
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close