Antena 3 CNN Actualitate Scandal la descinderile de la mafia fierului vechi din Călărași, de faţă cu ministrul Mediului. Mascații intervin

Scandal la descinderile de la mafia fierului vechi din Călărași, de faţă cu ministrul Mediului. Mascații intervin

Sunt descinderi la mafia fierului vechi din Călăraşi. Zeci de mascaţi şi jandarmi se află pe străzile din localitatea Săruleşti. La fața locului a sosit și ministrul Mediului.

de Radu Tiliță    |    Ioana Mircea    |    27 Mar 2024   •   13:21

În această dimineață, zeci de polițiști și mascați au descins în curțile oamenilor din localitatea Sărulești, județul Călărați.

Foarte mulți dintre ei sunt bănuiți de afaceri ilegale cu fier vechi. Ministrul Mediului a sosit la fața locului și discută cu oamenii din sat și ia la pas fiecare stradă. Toată această acțiune este realizată de cei de la Garda Națională de Mediu.

"Ce facem? Dăm la oameni în cap? Asta e pâinea, fierul", îi transmit locuitorii ministrului Mediului. În curțile oamenilor au fost găsite electrocasnice vechi și tot ce se poate valorifica din această afacere, chiar și mașini vechi.

"Aici se întâmplă astăzi ceea ce se întâmplă din totdeauna, respectiv, ne aflăm în mijlocul unei comunități care așa își duce viața de pe o zi pe alta, colectând deșeuri din fier vechi. Mă aflu aici pentru a discuta cu acești oameni pentru că este o problemă socială în primul rând și în al doilea rând este o problemă de mediu pe care va trebui să o remediem într-o formă sau alta", a spus  ministrul Mediului.
 

×
Subiecte în articol: mafie fier vechi Calarasi
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close