Antena 3 CNN Actualitate Scandal în mijlocul distracției. Terasele s-au închis la ora 23.00, clienții au refuzat însă să plece de la mese

Scandal în mijlocul distracției. Terasele s-au închis la ora 23.00, clienții au refuzat însă să plece de la mese

Distracția la terase, cluburi și baruri are limită de acum. Mai exact, de seara trecută, petrecăreții au fost invitați afară cu o oră înainte de miezul nopții. Tinerii se declară nemulțumiți de această decizie a autorităților iar managerii spun că afacerile lor vor avea de suferit.

Scandal în mijlocul distracției. Terasele s-au închis la ora 23.00, clienții au refuzat însă să plece de la mese
Sursa foto: pixabay
de Laura Dinu    |    03 Aug 2020   •   08:15

În Capitală, zeci de jandarmi și polițiști au patrulat ore în șir prin Centrul Vechi și s-au asigurat că barurile și terasele sunt închise la timp. La fel s-a întâmplat și pe litoral acolo unde localurile au fost nevoite să tragă obloanele la ora la care petrecerile erau în toi.

Închiderea teraselor la orele 23.00 nu a fost o decizie privită cu ochi buni de turiștii din stațiunea Mamaia. Dornici de distracție, oamenii nu s-au dat duși de la mesele în aer liber nici după ce patronii au închis muzica iar ospătarii au anunțat că nu mai primesc comenzi.

Și în Centrul Vechi din Capitală, terasele s-au închis cu o oră înainte de miezul nopții. De la mese, clienții s-au ridicat cu greu, dar și cu nostalgia vremurilor în care petreceau până dimineața. 

Programul teraselor pe litoral, în Prahova și București este între 18.00 și 23.00

La terasele din Centrul Brașovului, distracția s-a încheiat înainte de a începe, spun tinerii.

Nemulțumiți sunt și patronii care spun că măsurile pun în pericol afacerile.

Ne scad încasările, din păcate, destul de mult, cu 20 – 30%. Oricum erau scăzute din cauza lipsei turiștilor”, declară un administrator de restaurant.

În județele Argeș, Brașov, Constanța, Dâmbovița, Ilfov, Prahova, Galați și Municipiul București, programul nu poate începe mai devreme de orele 18.00 și nu se poate prelungi după orele 23.00.

×
Subiecte în articol: terase clienti
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close