x close

Scandal-monstru în platoul Antena 3! Florentin Pandele și Bogdan Chirieac, schimb dur de replici: „Poate ar fi bine ca lumea să știe sumele uriașe de bani și contractele pe care le primește”

13 Iun 2019   •   19:16
Scandal-monstru în platoul Antena 3! Florentin Pandele și Bogdan Chirieac, schimb dur de replici: „Poate ar fi bine ca lumea să știe sumele uriașe de bani și contractele pe care le primește” Foto: Facebook

Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari, a avut o intervenție telefonică la Antena 3 și a avut un schimb de replici nu tocmai prietenos cu Bogdan Chirieac. Scandalul verbal a pornit în momentul în care Bogdan Chirieac s-a plâns de traficul infernal din București, în ciuda invesițiilor făcute. 

„Vreau să-l anunț pe domnul Chirieac, care acum încearcă să promoveze mesajele unei anumite tabere din PSD, vreau să îi spun că Gabi Firea nu este în nicio tabără din PSD. Gabi Firea este un simplu membru al PSD. Chiar astăzi, mergând spre clinică, am întrebat-o de ce nu intră într-o tabără, că oricum presa o tot dă în tabăra domnului Paul Stănescu. Ea mi-a spus că este simplu membru al PSD

Este deranjant că domnul Chirieac și alți colegi de-ai lui încearcă să o submineze pe Gabi Firea. Poate ar fi bine ca lumea să știe sumele uriașe de bani și contractele pe care le primește domnul Chirieac”, a spus Florentin Pandele. 

Reacția lui Bogdan Chireac nu a întârziat să apară. „Nu înțeleg declarația mai mult decât controversată a domnului Pandele și chiar îl invit să publice aceste contracte, dar să publice și fondurile oferite revistei Newsweek, poate chiar în respectiva revistă”. 

Florentin Pandele: „Ce revistă? Ce revistă? Nu înțeleg. Ce revistă? Sunt pe stradă. Domnule Chirieac, sunteți prost informat, nu sponsorizez nicio revistă.  Voi publica în presă sumele și contractele pe care le primiți”

Bogdan Chirieac: „Vă rog să le publicați și să publicați toate contractele cu terenuri din Voluntari”. 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati