Antena 3 CNN Actualitate Scandal în Satul de Vacanță din Mamaia. Inspectorii ANPC, atacați cu mâncare și scaune. Horia Constantinescu: "Nu este adevărată ipoteza că nu tot ce zboară se mănâncă"

Scandal în Satul de Vacanță din Mamaia. Inspectorii ANPC, atacați cu mâncare și scaune. Horia Constantinescu: "Nu este adevărată ipoteza că nu tot ce zboară se mănâncă"

A fost scandal pe litoral. Vânzătorii din Satul de Vacanță din Mamaia au aruncat cu mâncare în inspectorii Protecției Consumatorilor, potrivit președintelui ANPC, Horia Constantinescu.

de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Aug 2023   •   16:44

Inspectorii ANPC au fost înjurați și s-a aruncat cu mâncare în ei, în urma unui control în Satul de Vacantă din Mamaia.

Comisarii au descoperit că unii comercianți găteau pe trotuar, iar alimentele erau ținute la temperaturi ridicate, ceea ar fi putut pune în pericol sănătatea clienților.

"Rezultă că nu este adevărată ipoteza că nu tot ce zboară se mănâncă. În cazul nostru, tot ce zbura se și mânca. La un moment dat au aruncat și scaune.

Ceea ce se vede în imagini este reacția angajaților, unora dintre operatorii economici a căror activitate noi am oprit-o și chiar am luat măsura de închidere a unora dintre societăți.

Citește și: Revoluție în Satul de Vacanţă din Mamaia | Patronii și angajații au aruncat cu mâncare și scaune

Colegii de la Autoritatea Națională Sanitar Veterinară, semnatarii acestei epistole ce circulă acum în spațiul public le-au explicat că noi nu avem atribuții în acest domeniu, că ei sunt singurii ce pot desfășura acțiuni și să nu țină cont de măsurile sau sancțiunile aplicate de noi, cu toate că de 30 de ani autoritatea noastră desfășoară astfel de acțiuni", a spus Horia Constantinescu, președinte ANPC, la Antena 3 CNN.

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close