Antena 3 CNN Actualitate Scandalul retrocedărilor de la Nana loveşte şi la Neamţ. Zeci de oameni acuză Primăria de împroprietăriri ilegale

Scandalul retrocedărilor de la Nana loveşte şi la Neamţ. Zeci de oameni acuză Primăria de împroprietăriri ilegale

Scandalul retrocedărilor de la Nana loveşte şi la Neamţ. Zeci de oameni acuză Primăria de împroprietăriri ilegale
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    05 Mai 2014   •   17:37

Scandalul retrocedărilor ilegale de la Nana se reeditează în comuna Girov din Neamţ. Zeci de oameni acuză angajaţii Primăriei că au făcut împroprietăriri ilegale, ba mai mult, au retrocedat terenuri pe numele unor persoane decedate.

La rândul lor, angajaţii Primăriei pretind că nu au habar de nemulţumirile oamenilor şi spun că de fapt ei ar fi victimele intrigilor unor consilieri locali. 

 
Circa 30 de persoane au protestat în faţa prefecturii judeţului Neamţ faţă de abuzurile făcute de angajaţii primăriei Girov. Oamenii au venit să îşi ceară drepturile pentru pământurile pe care angajaţii Primăriei ar refuza să le retrocedeze.
 
Prefectul de Neamţ le-a promis oamenilor care au reclamat abuzurile de la primăria Girov că va verifica situaţia retrocedărilor. 
 
Primăria Girov a rămas fără primar în urmă cu două luni, când PDL-istul Vasile Olaru a fost demis din cauza unui conflict de interese. Acesta a fost acuzat că a încheiat contracte cu dedicaţie pentru firma soţiei sale. Între timp, Olaru a fost condamnat la şase luni de închisoare. 
 
Elena Udrea a pregătit terenul de la Nana pentru preşedintele Traian Băsescu încă din anul 2009.

Citiţi şi Elena Udrea, vecină de moşie cu preşedintele Traian Băsescu

Traian Băsescu a cumpărat, prin intermediul fiicei sale, 290 de hectare de teren. Vezi IMAGINI de la moşie. Lotul, lucrat de un EVAZIONIST

Ioana Băsescu, fiica preşedintelui Traian Băsescu, a luat, în 9 septembrie 2013, un credit în lei de la CEC Bank, în valoare de 4,6 milioane lei, pentru a cumpăra un teren de 290 hectare din judeţul Călăraşi, împrumut garantat cu soldurile prezente şi viitoare ale unui cont deschis la CEC şi cu terenul agricol achiziţionat.

Surse: ACTE FALSE, la baza contractului Ioanei Băsescu în cazul terenului de la Nana. Firma Bergie ar fi falsificat două contracte de arendă. Documentele au stat la baza contractului dintre Ioana Băsescu şi firma italiană. 

Firea a depus plângerea penală împotriva lui Traian Băsescu. "I-a terfelit pe toţi apropiaţi mie, i-a mai rămas să se războiască cu morţii. L-am iertat, că suntem în Săptămâna Mare"

Scandalul şantajului Băsescu-Firea ia amploare. Preşedintele îi spune lui Pandele ce DOSAR îl aşteaptă

×
Subiecte în articol: teren nana Elena Udrea Nana
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close