Antena 3 CNN Actualitate Șeful Camerei Deputaților i-a trimis o scrisoare de susținere lui Mihai Gâdea. Ce spune Valeriu Zgonea

Șeful Camerei Deputaților i-a trimis o scrisoare de susținere lui Mihai Gâdea. Ce spune Valeriu Zgonea

16 Feb 2016   •   21:03
Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, i-a trimis o scrisoare directorului Antena 3, Mihai Gâdea, în care își exprimă solidaritatea cu trustul Intact, având în vedere că mai sunt patru zile până la evacuarea Antena 3.
 
În scrisoarea care a fost citită marți, la emisiunea La ordinea zilei, moderată de Dana Grecu, social-democratul asigură trustul Intact de ”întregul său sprijin în acest demers” și spune ”nu aveți cum să fiți învinși, dacă veți crede în valori”.
 
Nu în ultimul rând, președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, apreciază că, în ultimii 10 ani, ”Antena 3 a devenit un brand de prestigiu care s-a impus pe piața media”.
 
Întreaga scrisoare a lui Valeriu Zgonea, în videoul de mai sus.

Mihai Gâdea a anunțat în emisiunea 100 de Minute că emisia televiziunii Antena 3 este amenințată. Inspectorii ANAF au transmis că, în cel mult cinci zile, clădirile în care funcționează Antena 3 vor fi evacuate
 
Mai sunt patru zile până la evacuarea Antena 3 și Antena 1

Premierul Dacian Cioloș a confirmat că va merge miercuri, în plenul Senatului, dar a precizat că nici el, și nici ministrul de finanțe nu au fost întrebați de ANAF privind cazul Antenelor și că, în acest context, nu are ce explicații să dea pentru deciziile pe care le ia un responsabil al unei agenții "care e în subordinea guvernului, dar care nu trebuie să ceară aprobarea guvernului pentru anumite decizii".

Fiscul şi-a trimis echipe de agenţi care au luat la verificat birou cu birou sediul administrativ al Antenei 3 din strada Gârlei. 
 
O acţiune în forţă, prin care inspectorii ANAF le-au anunţat oamenilor evacuarea în cinci zile a imobilelor în care funcţionează televiziunile trustului intact.
 
În aproape un an şi jumătate, de când a fost dată sentinţa prin care clădirile televiziunilor Intact au fost confiscate, Antena 3 a făcut peste 20 de solicitări la Ministerul de Finanţe pentru a putea rămâne cu chirie în aceste sedii, aşa cum şi alte televiziuni stau cu chirie la stat. Nu a existat însă niciun răspuns.
 
Autorităţile care au comandat această evacuare ştiu însă foarte bine că nu se poate muta o televiziune în cinci zile, cu tone de aparatură şi kilometri de cabluri. 
 
În plus, o astfel de mişcare pune sub semnul întrebării şi situaţia celor câteva mii de angajaţi ai trustului.
 
Antena 1 funcţionează de 22 de ani în sediul de pe şosesua Bucureşti Ploieşti, iar Antena 3 de 11 ani. Clădirea a fost modernizată şi adaptată necesităţilor unui post tv, iar investiţia se ridică la milioane de euro.
 

×
Parteneri
Cât costă drobul de miel gătit de chef Cătălin Scărlătescu. Plus reţeta!
x close