Antena 3 CNN Actualitate Scuzele lui Ludovic Orban după petrecerea de ziua lui: "Dacă vin colegi să-ți spună La mulți ani, nu poți să le întorci spatele"

Scuzele lui Ludovic Orban după petrecerea de ziua lui: "Dacă vin colegi să-ți spună La mulți ani, nu poți să le întorci spatele"

Ludovic Orban a vorbit despre cum s-a desfăşurat petrecerea pe care a dat-o ieri, în Parlament, cu ocazia zilei sale de naştere. Deşi astfel de evenimente sunt încă interzise, aproximativ 30 de persoane au fost prezente în încăperea din interiorul Palatului Parlamentului. Unii dinte colegii de partid ai liderului PNL au fost surprinşi fără mască de protecţie.

Scuzele lui Ludovic Orban după petrecerea de ziua lui: "Dacă vin colegi să-ți spună La mulți ani, nu poți să le întorci spatele"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    26 Mai 2021   •   12:59

"Nu puteam să îi resping, să îi refuz. Nu a venit nimeni, la niciun fel de invitaţie. Nu s-a emis nicio invitaţie. Oamenii au venit să spună La mullţi ani. E normal. În biroul meu era şedinţa coaliţiei care s-a terminat.  Unii dintre invitaţi au venit mai repede, iar faptul că a apărut o poză şi o filmare cu nişte colegi de ai mei care nu purtau mască, s-a întâmplat când eu nu eram prezent. După finalizarea şedinţei coaliţiei şi după toate deciziile pe care le-am luat în şedinţa coaliţiei, când m-am dus către colegii mei, evident că i-am rugat să respecte regulile, pe cei care nu respectau. Şi acum cu masca,  nu poţi să porţi mască când mănânci, de exemplu. Hai să fim cinstiţi. Am văzut că aţi dat informaţii, că s-a adus pizza. A trebuit să reacţionez într-un fel la faptul că am anticipat că o să vină colegi de ai mei să îmi ureze La mulţi ani de ziua mea. Aproape toţi colegii mei care au venit să îmi spună La mulţi ani, în diferite momente, sunt aproape toţi vaccinaţi. Probabil, cunoscându-mi programul, au fost mai mulţi", a explicat preşedintele PNL.

Întrebat dacă s-a consumat băutură, preşedintele PNL a spus că a fost normal să îşi servească colegii cu ceva. 

"Unde aţi văzut băutură? Normal că a trebuit să îi servesc cu ceva pe colegii mei. Nu a fost nicio petrecere organizată. La finalul programului de lucru care era cunsocut de colegii mei, au fost mai mulţi colegi. Nu am stat să îi număr, pentru că nu am stat să socotesc. Din momentul în care m-am dus în sala în care mă aşteptau colegii şi mi-au urat La mulţi ani, evident că i-am îndemnat să respecte regulile. Când e o zi de naştere, în multe locuri de muncă, oamenii vin să îi ureze La mulţi ani celui care este sărbătorit. 

Întrebat dacă cei care ai fost prezenţi vor fi sancţionaţi pentru că nu au purtat mască de protecţie, Ludovic Orban a răspuns:

"Atâta timp cât de faţă cu mine i-am rugat, şi evident, exceptând momentul în care mănâncă sau beau ceva, regulile au fost respectate. Aproape toţi cei care au fost acolo, nu am stat să îi număr, că au fost 30-35, câţi au fost, ei nu au venit într-un mod organizat, nu au avut nicio invitaţie. Au venit colegi şi de la Cameră (n.r. Camera Deputaţilor) şi de la Senat. Şi anul trecut, la fel. Eu nu am organizat ziua mea de naştere. Pe de altă parte, dacă vin nişte colegi să îţi ureze La mulţi ani, nu poţi să le întorci spatele şi nu poţi să te porţi cu ei, ca şi cum nu ar fi colegii tăi", a adaugat Ludovic Orban.

Primele imagini de la petrecerea de ziua lui Ludovic Orban. Politicienii iar au încălcat regulile de protecție

A fost petrecere în Parlament, de ziua președintelui Camerei Deputaților, Ludovic Orban. Liderul PNL sărbătorește alături de mai mulți colegi aniversarea a 58 de ani.

Liderul PNL a petrecut alături de mai mulți prieteni din partid, chiar la Palatul Parlamentului. Din imaginile prezentate la Subiectiv, la Antena 3, la eveniment par a participa atât oameni cu mască, cât și fără mască.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban petrecere
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close