Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Primele imagini de la petrecerea de ziua lui Ludovic Orban. Politicienii iar au încălcat regulile de protecție

Primele imagini de la petrecerea de ziua lui Ludovic Orban. Politicienii iar au încălcat regulile de protecție

Este petrecere în Parlament, de ziua președintelui Camerei Deputaților, Ludovic Orban. Liderul PNL sărbătorește alături de mai mulți colegi aniversarea a 58 de ani.

Primele imagini de la petrecerea de ziua lui Ludovic Orban. Politicienii iar au încălcat regulile de protecție
de Georgiana Adam    |    25 Mai 2021   •   21:18

Liderul PNL petrece alături de mai mulți prieteni din partid, chiar la Palatul Parlamentului. Din imaginile prezentate la Subiectiv, la Antena 3, la eveniment par a participa atât oameni cu mască, cât și fără mască.

Monica Anisie, fostul ministru al Educației, este unul dintre invitații surprinși la eveniment.

"Nu este o petrecere și eu am trecut pe acolo. Era normal să trec să îl felicit pe Ludovic de ziua lui. Din păcate nu am putut să îl felicit, pentru că este în ședința de coaliție. Nu este Ludovic acolo, este în ședința de coaliție, el chiar este un tip care muncește", a spus senatorul PNL, Virgil Guran, la Antena 3.

Ludovic Orban a furat startul la petreceri private

Nunțile, botezurile, petrecerile private ar trebui să fie permise abia din 1 iunie doar cu vaccinați, fără să existe un număr limitat de oameni dacă organizatorul poate demonstra că toată lumea e vaccinată, după cum prevede legislația în vigoare.

Dacă nu sunt vaccinați, atunci vor putea participa 50 de persoane înăuntru și 70 afară, începând de la 1 iunie. Practic, fostul premier a furat startul petrecerilor private, încălcând legea.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close