Antena 3 CNN Actualitate Se scandează "Jos Băsescu" în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca: „Hai, Băse, în piaţă, se dă whisky cu gheaţă“

Se scandează "Jos Băsescu" în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca: „Hai, Băse, în piaţă, se dă whisky cu gheaţă“

Se scandează "Jos Băsescu" în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca: „Hai, Băse, în piaţă, se dă whisky cu gheaţă“
Sursa foto: Foto: Mediafax
06 Iul 2012   •   18:22

Peste 150 de persoane participă, vineri seară, la un miting spontan în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca şi scandează "Jos Băsescu" şi "Ieşi din ţară, javră ordinară", la manifestaţie fiind prezenţi membri ai PNL, PSD şi revoluţionari,informează Mediafax.
   
Participanţii la protest s-au adunat, la ora 17.00, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca, având un steag tricolor şi pancarte pe care scrie "Băsescu, dacă te ţine, fă o baie de mulţime" şi "Hai, Băse, în piaţă, se dă whisky cu gheaţă".
   
Cei prezenţi la manifestare - membri ai PNL, PSD şi revoluţionari, dar şi persoane care au participat la protestele antiprezidenţiale din luna ianuarie - scandează "Jos Băsescu", "Ieşi din ţară, javră ordinară", "Băsescu mafiot, el ne fură tot", "Astăzi suspendarea, mâine condamnarea", "Iarna nu-i ca vara, nu te mai vrea ţara", "Sus tricolorul, jos dictatorul", "PDL în România este furtul şi hoţia", "Băsescu suspendat pentru tot ce a furat", "Băsescu după Boc, demisia pe loc", "Mai avem un singur dor, să-l dăm jos pe dictator".
   
Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu (USL), prezent la miting, a declarat că demersul Parlamentului de suspendare a preşedintelui este unul absolut normal.
   
"Prezenţa mea la miting este legată de ceea ce vor 95% dintre locuitorii României, suspendarea lui Băsescu. O ţară întreagă doreşte acest lucru, aşa că şi Horea Uioreanu doreşte la fel. Este un demers democratic, iar Traian Băsescu nu mai are niciun fel de susţinere. Gestul Parlamentului este absolut normal, în consonanţă cu ce doreşte toată ţara", a spus Uioreanu.
   
La manifestare mai sunt prezenţi vicepreşedintele CJ Cluj Ioan Oleleu (USL), consilieri judeţeni ai USL, dar şi primarul USL din municipiul Dej, Costan Morar. 
   
Mitingul nu este autorizat. De la ora 19.00, tot în Piaţa Unirii va avea loc un alt miting, autorizat, anti-USL.
  
Peste 300 de persoane participă, vineri seară, în Piaţa Universităţii din Bucureşti, la un miting contra preşedintelui Traian Băsescu, la care se cere demisia şefului statului.



×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close