Antena 3 CNN Actualitate Miting anti-Băsescu în Piaţa Universităţii. Peste 300 de protestatari cer demisia lui Băsescu

Miting anti-Băsescu în Piaţa Universităţii. Peste 300 de protestatari cer demisia lui Băsescu

Miting anti-Băsescu în Piaţa Universităţii. Peste 300 de protestatari cer demisia lui Băsescu
Sursa foto: Foto: Mediafax
06 Iul 2012   •   20:07

Peste 300 de persoane participă, vineri seară, în Piaţa Universităţii din Bucureşti, la un miting contra preşedintelui Traian Băsescu, la care se cere demisia şefului statului, informează Mediafax.
   
Protestatarii, care s-au adunat pe trotuarul dinspre Teatrul Naţional, agită steaguri tricolore şi pancarte cu mesaje ca "Jos Băsescu!", "Alegeri anticipate" şi "Nu vă fie frică, că Băsescu pică".
   
Câţiva participanţi au portavoce, cu ajutorul cărora dau tonul scandărilor.
   
Câţiva protestatari se află şi pe trotuarul de vizavi, la fântâna de Universitate, însă aceştia ar face parte din grupul celor au manifestat, şi joi seară, contra întregii clase politice autohtone.
   
Reprezentanţii Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei au declarat că nu s-au semnalat incidente, până la ora transmiterii acestei ştiri. "Se manifestează paşnic, nu au fost probleme", au spus sursele citate.
  
Peste 150 de persoane participă, vineri seară, la un miting spontan în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca şi scandează "Jos Băsescu" şi "Ieşi din ţară, javră ordinară", la manifestaţie fiind prezenţi membri ai PNL, PSD şi revoluţionari.



×
Subiecte în articol: Piata Universitatii
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close