Antena 3 CNN Actualitate Sebastian Ghiţă se ţine scai de Kovesi. Ce legături există între ''cucuveaua mov'' şi Black Cube

Sebastian Ghiţă se ţine scai de Kovesi. Ce legături există între ''cucuveaua mov'' şi Black Cube

Sebastian Ghiţă se ţine scai de Kovesi. Ce legături există între ''cucuveaua mov'' şi Black Cube
10 Oct 2016   •   20:07

Deputatul Sebastian Ghiță a fost prezent la sediul DIICOT, unde a fost audiat în Dosarul Black Cube. Audierea sa survine la doar o zi după ce a dezvăluit public că procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, ar folosi un e-mail [email protected], de pe care a purtat corespondență inclusiv despre raportul privind doctoratul șefului DNA.

Deputatul Sebastian Ghiţă a declarat, luni seară, la ieşirea de la audierea DIICOT, că procurorii i-au cerut anumite informaţii în dosarul Black Cube şi, în perioada următoare, le va da, precizând că a fost citat de săptămâna trecută.

Subiectul a fost comentat în emisiunea ''La ordinea zilei'' de Dana Grecu, Radu Tudor şi invitaţii ediţiei:

Potrivit jurnalistului Sorin Roşca Stănescu, există o legătură între ''cucuveaua mov'' şi Black Cube, fapt demonstrat atât de citatea lui Sebastian Ghiţă la DIICOT, dar şi de declaraţia acestuia potrivit căreia se va întoarce în faţa procurilor cu noi dovezi.

''Dacă nu ar existat nicio legătură probabil că procurorii nu l-ar fi invitat pe Sebastian Ghiţă să facă depoziţii. Şi înţeleg că îl mai invită de câteva ori pentru că dânsul când a ieşit a spus că mai revine cu probe. Deci, legături există. Pronostic: e 2-1 pentru Kovesi. De ce? Indiferent de cum e lucrarea, plagiată sau nu, există două forţe care în mod cert o apără pe Kovesi. Două scenarii: 1. Declanşarea procesului penal care întrerupe cercetarea plagiatului. Şi procesul ăsta penal poate dura cine ştie cât. 2. Legea moşmondită la parlament care practic schimbă din nou întreaga paradigmă legată de descoperirea plagiatelor'', a spus Roşca Stănescu.

×
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close