Antena 3 CNN Actualitate Sebastian Ghiţă, Viorel Hrebenciuc şi Robert Negoiţă, cercetaţi penal. Vezi ce acuzaţii li se aduc

Sebastian Ghiţă, Viorel Hrebenciuc şi Robert Negoiţă, cercetaţi penal. Vezi ce acuzaţii li se aduc

Sebastian Ghiţă, Viorel Hrebenciuc şi Robert Negoiţă, cercetaţi penal. Vezi ce acuzaţii li se aduc
Sursa foto: Foto: Intact Images
12 Ian 2012   •   14:07

Viorel Hrebenciuc, Sebastian Ghiţă şi Robert Negoiţă sunt cercetaţi penal pentru spălare de bani. Dosarul în care cei trei sunt cercetaţi s-a disjuns din cel referitor la finanţarea campaniei electorale a lui Mircea Geoană.

Pe lângă spălare de bani, cei trei sunt acuzaţi şi de folosire a influenţei în partid şi fals în înscrisuri.

"Eu nu am nici o implicare în acest caz. Nu am fost audiat şi nici nu mi s-au adus la cunoştinţă acuzaţiile. Vă asigur că, la fel ca şi cu alte dosare, şi acest dosar, dacă există, va avea neînceperea urmăririi penale", a declarat Robert Negoiţă pentru Antena 3.

Ieri, omul de afaceri Ioan Nicolae şi preşedintele Consiliului Judeţean Brăila au fost trimişi în judecată de procurorii DNA. Cei doi sunt cercetaţi pentru fapte care au legătură cu sponsorizarea campaniei lui Mircea Geoană. 

Ei ar fi spălat bani prin INSOMAR, al cărui acţionar principal, Gheorghe Teodorescu, este acuzat de fals în înscrisuri.

"Cred că este o strategie de imagine menită să acopere cea mai mare gafă făcută de Traian Băsescu, aceea de a provoca demisia lui Raed Arafat", a declarat analistul Radu Tudor pentru Antena 3.

 










×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close