Antena 3 CNN Actualitate El este Sebastian Șerban, soldatul român care a murit pe poligonul de la Smârdan, călcat de tanc

El este Sebastian Șerban, soldatul român care a murit pe poligonul de la Smârdan, călcat de tanc

Sebastian Șerban este soldatul român în vârstă de 35 de ani care a murit pe poligonul de la Smârdan călcat de tanc, în timpul unui exercițiu.

El este Sebastian Șerban, soldatul român care a murit pe poligonul de la Smârdan, călcat de tanc
de Andreea Ştefan    |    18 Mar 2022   •   13:41

Plutonierul Sebastian Șerban făcea parte din Batalionul 284 Tancuri ”Cuza Vodă” din Galați.

Incidentul tragic s-a petrecut în timpul activităților de instruire în cadrul unui exercițiu de conducere a tancului, fără trageri de luptă, în Poligonul Smârdan din județul Galați.

Militarul coordona manevrele în vederea începerii deplasării unui tanc, moment în care a fost prins între tancul aflat în mișcare și una dintre laturile amplasamentului în care se găsea mașina de luptă.

Un echipaj medical al SMURD s-a deplasat la fața locului. Din păcate, leziunile militarului au fost incompatibile cu viața.

Citește și: Accident fără precendent! Un soldat român a murit în poligon, călcat de tanc

”În acest moment, Poliția Judiciară Galați efectuează cercetări la fața locului, a fost înștiințat Parchetul Militar Iași, iar la nivelul unității a fost numită o comisie condusă de șeful de stat major pentru cercetarea administrativă a împrejurărilor producerii evenimentului.

Militarul avea 35 ani, era angajat al MApN din anul 2008 și era căsătorit.

Conducerea MApN își exprimă profundul regret pentru tragicul eveniment și este alături de familia îndoliată”, a transmis Ministerul Apărării Naționale într-un comunicat.

Citește și: Nicolae Ciucă, după ce un soldat român a murit călcat de tanc: ”O activitate de instruire de rutină s-a transformat într-o tragedie”

×
Subiecte în articol: soldat tanc Smârdan
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close