Antena 3 CNN Actualitate Șef de poliție, prins beat la volan. Revoltător cum i-a sfidat pe colegii care i-au luat permisul

Șef de poliție, prins beat la volan. Revoltător cum i-a sfidat pe colegii care i-au luat permisul

Șeful serviciului de Poliție Metrou, comisarul-șef Marian Nica (49 de ani), a fost prins beat la volan, motiv pentru care i s-a suspendat dreptul de conducere, iar permisul i-a fost luat. Asta nu l-a oprit pe fostul șef al IPJ Ilfov să se urce din nou la volan, sfidându-i pe polițiștii care tocmai îl sancționaseră.

Șef de poliție, prins beat la volan. Revoltător cum i-a sfidat pe colegii care i-au luat permisul
Sursa foto: Pexels
de Cristina Tudorache    |    30 Iul 2020   •   21:30

Șeful serviciului de Poliție Metrou a fost prins beat la volan miercuri seara, în sectorul 4 al Capitalei. Pentru că s-a urcat din nou la volan, după ce tocmai rămăsese fără permis de conducere, lui Marian Nica i s-a întocmit dosar penal.

”În seara de 29.07.2020, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control, în sectorul 4, un conducător auto, care a fost testat cu aparatul alcool test. Având în vedere că valoarea indicată a fost de 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul a fost sancționat contravențional și i s-a reținut permisul de conducere pentru o perioada de 90 de zile.  

Șef de poliție, prins beat la volan. Revoltător cum i-a sfidat pe colegii care i-au luat permisul

După sancționare, bărbatul a urcat la volan și a plecat, în condițiile în care dreptul de a conduce îi fusese suspendat.”, a transmis Poliția Capitalei. 

Agenții au plecat în urmărirea colegului polițist, l-au dus la secție și i-au întocmit dosar penal.

”S-a procedat la măsura urmăririi, bărbatul de 49 de ani fiind imobilizat și condus la sediul subunității de poliție, unde a fost întocmit un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Persoana în cauză este polițist în cadrul DGPMB și la acel moment se afla în timpul liber. În prezent este în concediu de odihnă.”, a mai transmis Poliția Capitalei.
 

×
Subiecte în articol: Politie beat Marian Nica
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close