Antena 3 CNN Actualitate Şeful traficanţilor de ţigări din vestul ţării a fugit cu doar două ore înainte ca poliţiştii să demareze percheziţiile!

Şeful traficanţilor de ţigări din vestul ţării a fugit cu doar două ore înainte ca poliţiştii să demareze percheziţiile!

Şeful traficanţilor de ţigări din vestul ţării a fugit cu doar două ore înainte ca poliţiştii să demareze percheziţiile. S-a urcat în Ferrrari-ul său, cu mai multe pungi voluminoase în mână şi a demarat în trombă!

Şeful traficanţilor de ţigări din vestul ţării a fugit cu doar două ore înainte ca poliţiştii să demareze percheziţiile!
de Roxana Ciucă    |    13 Iul 2021   •   15:45

Peste 150 de percheziţii au avut loc în Arad şi Timişoara, la persoane bănuite de trafic de ţigări. Este o acţiune importantă a DIICOT, mai ales că una dintre pistele în cazul moarţii afaceristului din Arad, într-o explozie de maşină, este că avea legătură cu traficanţii.

Anchetatorii au informaţii că în reţeaua internaţională a traficanţilor sunt implicaţi mai mulţi poliţişti, aşa că fuga liderului reţelei nu pare o surpriză.

În acest dosar sunt implicaţi şi poliţişti de la IJP Arad, care i-ar fi sprijinit ani la rând pe aceşti contrabandişti.

Zecile de percheziţii din Arad, Hunedoara şi Bihor au pus pe jar traficanţii de ţigări dar şi pe cei de droguri. Vorbim de o reţea internaţională care a creat prejudicii de milioane de euro.  

"În cursul anului 2017, în municipiul Arad a fost constituit un grup infracţional organizat, format din aproximativ 100 de persoane, cu componentă transfrontalieră, care, profitând de diferenţa semnificativă a preţului de piaţă a ţigaretelor provenite din Ucraina, Republica Moldova şi Serbia, faţă de preţul celor din spaţiul Uniunii Europene, ar fi achiziţionat cantităţi importante de ţigarete, pe care le-ar fi introdus în ţară, prin sustragere de la controlul vamal şi comercializarea lor în România şi alte ţări vest-europene, aducând astfel prejudicii bugetului consolidat al statului şi obţinând sume impresionante de bani", a informat Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), într-un comunicat. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Mărturii zguduitoare despre interlopul Cosmin Mladin. Avea filmări cu poliţiştii cărora le-a dat şpagă şi pe care i-a dus la saloane erotice

Presupusul şef al traficanţilor de ţigări ar fi protejat de poliţiştii din Arad. Cosmin Mladin ar avea chiar şi filmări când le dă bani poliţiştilor pentru fiecare transport de ţigări care trece ilegal. Mărturiile zguduitoare au fost făcute de un şofer in exclusivitate pentru Antena 3.

×
Subiecte în articol: Arad
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close