Antena 3 CNN Actualitate Şefii ISU Bucureşti sunt audiaţi la DNA

Şefii ISU Bucureşti sunt audiaţi la DNA

Şefii ISU Bucureşti sunt audiaţi la DNA
de S.T.    |    25 Noi 2015   •   18:56

Şefii ISU Bucureşti sunt audiaţi de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, fiind aduşi cu mandate la sediul instituţiei.

Şefii ISU Bucureşti-Ilfov - inspectorul şef colonel Mihai Mirel Guţă, prim-adjunctul locotenent colonel Orlando Şchiopu şi adjunctul locotenent colonel Giani Aldoiu - au fost suspendaţi din funcţii, la aproape o lună de la tragedia din Colectiv.

Suspendarea acestora vine după ce jurnalistul Cătălin Tolontan a dezvăluit că ISU Bucureşti ştia de existenţa clubului Colectiv, deşi anterior instituţia a susţinut că localul nu se afla în baza de date.

La ISU au fost făcute verificări privind faptul că nu a făcut controale la fabrica Pionierul şi la club, deşi ştia că va fi organizat un eveniment cu public numeros.

Raed Arafat a asigurat că nu demisionează după ce investigaţia Gazetei Sporturilor a demonstrat că ISU ştia de existenţa clubului Colectiv.

Premierul Dacian Cioloş nu e mulţumit că şefii Insectoratului de Urgenţă au fost suspedaţi şi a cerut ca toate persoanele din conducere să fie scoase definitiv din sistem.

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "La ordinea zilei"

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close