Şeful IGPR, Liviu Popa: "Butoane" nu e un clan violent, este mai mult pe infracţiuni economice

de M.Z.    |    18 Oct 2011   •   21:43
Şeful IGPR, Liviu Popa: "Butoane" nu e un clan violent, este mai mult pe infracţiuni economice Foto: Intact Images

Clanul Butoane nu este violent şi se axează, în special, pe infracţiuni economice - declaraţia îi aparţine şefului IGPR, Liviu Popa, şi nu vreunui avocat al grupării amintite.

"Informaţiile circulă, tot ce pot să vă spun este că Poliţia Giurgiu a instrumentat 30 de dosare ale grupării Butoane. Este o grupare care nu este violentă, şi-a spălat gulerele, e mai mult pe infracţiuni economice", a declarat, marţi, şeful Poliţiei Române, Liviu Popa, informează Mediafax.

Referindu-se la cazul morţii baschetbalistului american Hardy Chauncey, în care a fost menţionat şi clanul Butoane, şeful IGPR a negat categoric că membrii acestei grupări ar fi încercat să cumpere influenţă în rândul poliţiştilor din Giurgiu.

"De-a lungul timpului membri ai clanului au fost trimişi în judecată, s-au luat măsuri împotriva lor de poliţiştii de la Giurgiu. Vă asigur că suntem conectaţi la tot ceea ce înseamnă fenomen infracţional şi în rândul altor clanuri din ţară", a spus Popa.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close