Antena 3 CNN Actualitate Şeful Poliţiei Olt a depus plângere pentru denunţ calomnios împotriva poliţistei Melania Renghea

Şeful Poliţiei Olt a depus plângere pentru denunţ calomnios împotriva poliţistei Melania Renghea

Şeful Poliţiei Olt a depus plângere pentru denunţ calomnios împotriva poliţistei Melania Renghea
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    14 Ian 2013   •   13:16

Şeful Poliţiei Olt, comisar-şef Ion Voicu, cercetat disciplinar, a depus o plângere la Parchetul Judecătoriei Slatina pentru denunţ calomnios împotriva poliţistei Melania Renghea, dar şi a soţului acesteia.

"Am trimis plângerea săptămâna trecută prin poştă, sigur a fost deja înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina, care are competenţă în acest caz. Comisarul Voicu a spus foarte clar încă de la început că este nevinovat şi vrem să dovedim acest lucru", a declarat, luni, Mariana Ştefan, avocata comisarului-şef Ion Voicu, informează Mediafax.

Pe de altă parte, Ion Voicu a fost citat să se prezinte la Parchetul Curţii de Apel Craiova, pentru audieri în cazul poliţistei.

Voicu a fost citat în calitate de făptuitor alături de alţi patru poliţişti de la Poliţia Olt după ce Melania Renghea i-a menţionat numele în plângerea depusă la Parchetul de pe lângă Curtea de pe lângă Craiova împotriva fostului său şef, pe care îl acuză de şantaj şi viol.

La audieri participă şi avocaţii Melaniei Renghea.

"Am fost chemaţi să participăm la audierile unor poliţişti. În acest dosar noi îl acuzăm pe Gheorghe Barbu de viol, şantaj şi ameninţare. Noi considerăm că avem probe împotriva lor, dar rămâne de văzut ce va stabili procurorul de caz", a declarat Mihaela Olaru, avocata Melaniei Renghea.

Citeşte şi:

Scandaluri şi demiteri în poliţie! Toate femeile din MAI vor fi audiate

×
Subiecte în articol: plangere
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close