Antena 3 CNN Actualitate Călin Popescu Tăriceanu a blocat traficul din centrul Capitalei ca să meargă la cumpărături - VIDEO. Șeful Senatului: Am fost la farmacie

Călin Popescu Tăriceanu a blocat traficul din centrul Capitalei ca să meargă la cumpărături - VIDEO. Șeful Senatului: Am fost la farmacie

Călin Popescu Tăriceanu a blocat traficul din centrul Capitalei ca să meargă la cumpărături - VIDEO. Șeful Senatului: Am fost la farmacie
Sursa foto: Foto: gsp.ro
de M.Z.    |    15 Noi 2016   •   15:58

UPDATE - Șeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, reacționează după ce s-a scris despre el că a blocat circulația pentru a face cumpărături, și susține că, de fapt, a oprit mașina ca să meargă la o farmacie.

Referitor la incidentul de la Universitate, aș vrea să fac următoarele precizări. Am oprit la o farmacie și nu pentru shopping așa cum eronat s-a afirmat, fără a ști caăcirculația a fost stânjenită. Aș dori pe această cale să îmi exprim scuzele față de cei din trafic. Am discutat cu șeful de dispozitiv al SPP pentru ca această situație să nu se mai repete în viitor”, a scris Tăriceanu pe Facebook.

----------------------------

Știrea inițială 14.43

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a fost surprins de presă în timp ce a blocat o bandă de mers, pentru a face cumpărături, în zona Universitate din București, potrivit Gsp.ro.

Fostul premier al României a fost filmat de un jurnalist de la GSP într-o zonă foarte aglomerată a Capitalei, atunci când și-a lăsat mașina cu farurile aprinse, pentru a merge la cumpărături într-un magazin din apropiere. 

Deși șoferii din trafic claxonau, în urma blocajului rutier care apăruse, șeful Senatului a coborât și a mers la shopping.

Călin Popescu Tăriceanu a mai fost filmat, în urmă cu câteva luni, atunci când a sărit coada de la Direcția de Permise auto. Pentru acest fapt, șeful Senatului a fost reclamat la DNA.

Și nici aceasta nu a fost prima abatere de acest fel. 

În martie 2008, un echipaj s-a deplasat la domiciliul lui Tăriceanu pentru a-i face fotografie pentru cartea de identitate soţiei sale de la acea vreme, Ioana Tăriceanu. Atunci, ministru de Interne era Cristian David, coleg de partid cu Tăriceanu, care a susţinut că demersul este legal.

Tăriceanu blochează intersecție Universitate from Gazeta Sporturilor on Vimeo.

 

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close