Antena 3 CNN Actualitate Şeful Serviciului de Înmatriculări şi Permise Auto din Iaşi A FOST PRINS BĂUT LA VOLAN

Şeful Serviciului de Înmatriculări şi Permise Auto din Iaşi A FOST PRINS BĂUT LA VOLAN

Şeful Serviciului de Înmatriculări şi Permise Auto din Iaşi A FOST PRINS BĂUT LA VOLAN
Sursa foto: Foto: INTACT Images
15 Feb 2014   •   10:31
Şeful Serviciului de Înmatriculări şi Permise Auto din Iaşi, Tudor Minea, a fost prins băut la volan,  în noaptea de vineri spre sâmbătă băut la volan, cu o concentraţie de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, el fiind oprit în trafic de către poliţiştii rutieri, conform Mediafax.
 
Tudor Minea se afla la volanul autoturismului personal, marca Volkswagen, el fiind oprit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în zona Tudor Vladimirescu, din Iaşi, de un echipaj al Poliţiei Rutiere, care efectua un control de rutină, pentru a-i depista în trafic pe şoferii aflaţi în stare de ebrietate.
Şeful Serviciului de Înmatriculări şi Permise Auto din Iaşi a fost oprit la câteva sute de metri de instituţia pe care o conduce.
Tudor Minea a fost pus de poliţişti să sufle în aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.
El a fost dus la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, unde i s-au prelevat probe de sânge.
Ulterior, şeful de la Permise Auto din Iaşi a fost adus la sediul Poliţiei Rutiere, pentru a da declaraţii.
La ieşirea din sediul Poliţiei Rutiere, Tudor Minea a declarat jurnaliştilor că nu ştie de ce a fost chemat, el părăsind instituţia fără să facă alte comentarii.
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei ieşene, pe numele şefului de la Serviciul Înmatriculări şi Perise Auto, Tudor Minea a fost deschis dosar penal, pentru conducere pe drumurile publice sub influenţa alcoolului, iar până la finalizarea anchetei i-a fost suspendat permisul de conducere.
 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close