Antena 3 CNN Actualitate Senatorul Gabi Firea cere ministrului Sănătăţii să verifice achiziţiile de mobilier de la Spitalul Bagdasar-Arseni

Senatorul Gabi Firea cere ministrului Sănătăţii să verifice achiziţiile de mobilier de la Spitalul Bagdasar-Arseni

Senatorul Gabi Firea cere ministrului Sănătăţii să verifice achiziţiile de mobilier de la Spitalul Bagdasar-Arseni
19 Feb 2013   •   16:03

Senatorul PSD Gabriela Firea a declarat, marţi, că cere în public ministrului sănătăţii Eugen Nicolăescu să verifice achiziţiile de mobilier supraevaluat de la Spitalul Clinic de urgenţă Bagdasar-Arseni, achiziţii semnalate de realizatorul emisiunii "Exces de putere" de la Antena 3, Oana Stancu, în ediţia sâmbătă.

"Mi se pare puţin cam deplasat să fim de acord ca într-un spital de urgenţă se face o achiziţie de mobilă de lux şi, sincer, ca cetăţean să te gândeşti că în spitalele din România nu există bani suficienţi pentru tratamente, pentru personal, pentru igienă corespunzătoare şi să existe mobilă stil", a declarat Gabi Firea.

"Am făcut o interpelare ieri către Ministerul Sănătăţii şi sper ca ministerul să constate faptul că în spitale totuşi banii trebuie îndreptaţi către tratamente, pentru că aici suferim cel mai mult, către aparatură medicală şi pentru pacienţi, şi nu către mobilă stil", a mai spus senatorul PSD.


Oana Stancu a prezentat în cadrul emisiunii "Exces de putere" detaliile unei licitaţii interesante la spitalul Bagdasar Arseni. Acordată singurei firme care s-a prezentat, licitaţia pentru mobilierul de spital are o listă de preţuri care nu se încadrează în imaginea sistemului sanitar cu fonduri puţine din România.

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close