Antena 3 CNN Actualitate Serata muzicală umanistă, eveniment dedicat femeilor la Galaţi

Serata muzicală umanistă, eveniment dedicat femeilor la Galaţi

Organizaţia judeţeană PUSL din Galaţi a organizat în această perioadă mai multe evenimente dedicate în exclusivitate doamnelor si domnişoarelor. Una dintre cele mai apreciate surprize a fost pe scena teatrului muzical Nae Leonard, unde a avut loc spectacolul numit Serata muzicală umanistă. Artistul Marius Ciprian Pop a fost invitatul serii.

de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Mar 2024   •   09:09

Social-umaniştii din Galaţi au organizat un eveniment dedicat femeilor.

"Vreau să mulţumesc tuturor acelora care au gândit să facă acest regal pentru toate doamnele şi domnişoarele, nu numai din România, ci de pretutindeni, pentru că nu duc o viaţă foarte bună, oriunde s-ar afla ele. Şi-au lăsat copiii acasă, şi-au lăsat părinţii acasă, au greutăţi, au probleme. Şi am simţit nevoia, noi umaniştii, să dăm acest cadou", a declarat Picu Roman, preşedinte PUSL Galaţi.

"Extraordinar ne-am simţit. O baie de cultură şi credinţă înaintea Sfântului post al Paştelui. Cred că a fost mai mult decât binevenit, alături de cel care este coordonatorul Departamentului de Credinţă, Cultură şi Onoare, Marius Ciprian Pop", a precizat Simona Man, Secretar General al PUSL.

"Am urcat pe scenă cu gândul de a transmite, împreună cu colegii mei de aici de la Galaţi, şi împreună cu Marius Ciprian Pop, cu artistul şi teologul, un mesaj de demnitate, onoare şi curaj pentru toţi românii în aşa fel încât în acest an 2024, România să fie mult mai puternică datorită gândurilor şi datorită încrederii pe care o vor avea românii în ei şi în forţele lor", a explicat Lavinia Şandru, coordonator comunicare PUSL.

Invitatul serii a fost Marius Ciprian Pop, cântăreţ, teolog şi coordonatorul Departamentului de Credinţă, Cultură şi Onoare al partidului.

"Eu nu am fost un cadou. Mulţumesc mult că m-au considerat aşa oamenii care m-au invitat aici şi asta prin prisma faptului că sufletul dumnealor este bun. Se zice că omul bun vede totul bine. Au văzut binele şi în mine, dar de fapt binele pe care l-au văzut nu a fost altceva decât o reflexie venită de la Divinitate, pentru că noi oamenii nu suntem altceva decât oglinzi, nu suntem noi lumină, noi suntem oglinzi", a declarat Marius Ciprian Pop.

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close