Antena 3 CNN Actualitate Bunicul Simonei Ghinea, tânăra dispărută din București: N-am mai văzut-o de sâmbătă. N-a mai venit acasă și m-am speriat

Bunicul Simonei Ghinea, tânăra dispărută din București: N-am mai văzut-o de sâmbătă. N-a mai venit acasă și m-am speriat

Oamenii s-au mobilizat pe rețelele de socializare că să o găsească pe Simona Ghinea. Bunicul Simonei a declarat în exclusivitate pentru Antena3 că îi este frică pentru Simona și a rugat autoritățile să o găsească.

Bunicul Simonei Ghinea, tânăra dispărută din București: N-am mai văzut-o de sâmbătă. N-a mai venit acasă și m-am speriat
de Mia Lungu    |    04 Noi 2020   •   15:30

Anchetatorii crimei din Giurgiu fac mici pasi pentru gasirea fetei incendiate si abandonate intr-un geamantan. O noua pista ar fi data de cazul fetei disparute, din Bucuresti, Simona Ghinea. Oamenii s-au mobilizat pe rețelele de socializare că să o găsească pe Simona Ghinea. Potrivit unor surse, bunicul fetei dar și iubitul aceștia ar fi fost deja audiați.

"N-am mai văzut-o de sâmbătă. N-a mai venit acasă și m-am speriat. Am sunat-o pe mobil dar nu răspunde"

Simona nu s-a mai întors acasă de la sfârșitul săptămânii trecute. Bunicul acesteia este în stare de șoc și spune că față i-a cerut 20 de lei, iar după ce a plecat din apartamentul lor din zona Obor nu s-a mai întors. Bătrânul se gândește la ce e mai rău.

”Am reclamat că a dispărut și să o găsească. Mi-e frică să nu o folosească”

Vecinii spun că de multe ori față venea acasă însoțită de un bărbat, iar scandalurile erau dese:

"Câteodată o mai auzeam că țipă, că se certă cu respectivul cu care era. Am înțeles că pe respectivul l-a luat poliția.", a povestit reporterului Antena3 o vecină din blocul Simonei.

Simona ar fi fost văzută pentru ultima dată de prieteni, vineri noaptea, iar de atunci a dispărut în mod misterios

Bunicul ei, singura rudă a tinerei, a reclamat la Poliție dispariția fetei, iar prietenii ei au încercat să o găsească, însă fără succes. De asemenea, iubitul Simonei, cu care s-ar fi mutat în urmă cu o lună, ar fi întrebat-o pe o prietenă a tinerei dacă a văzut-o pe Simona, spunându-i că aceasta a dispărut.

Bunicul Simonei a explicat că noul iubit al nepoatei sale ar fi schimbat-o pe aceasta în rău, iar în ultimele luni, tânăra ar fi slăbit și era tot timpul agitată.

Asemănări între Simona și fata incendiată în Giurgiu

Din primele informații se pare că ar exista, până în acest moment, cel puțin 4-5 asemănări între Simona și fata incendiată în Giurgiu. Vorbim de aspecte extrem de importante, cum ar fi înălțime, greutate sau păr, care ar corespunde.

Anchetatorii studiază această pistă și au anunțat că vor efectua o analiză ADN pentru a proba daca între Simona si victima găsită există vreo legătură

×
Subiecte în articol: Simona Ghinea bunicul fata disparuta
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close