Antena 3 CNN Actualitate Sindicaliştii din Sănătate ameninţă cu greva generală: "Tăcerea şi acțiunea Guvernului nu ne miroase a bine"

Sindicaliştii din Sănătate ameninţă cu greva generală: "Tăcerea şi acțiunea Guvernului nu ne miroase a bine"

Cele cinci mari confederații sindicale din Sănătate ameninţă Guvernul cu grevă generală. Motivul, secretomania în privința noii legii a salarizării.

Sindicaliştii din Sănătate ameninţă cu greva generală: "Tăcerea şi acțiunea Guvernului nu ne miroase a bine"
Sursa foto: Facebook Uniunea Tesa din Sanatate
de Claudia Popovici    |    20 Ian 2023   •   20:26

Sindicaliștii din Sănătate acuză Executivul de secretomanie şi discriminare în ceea ce privește noua lege a salarizării care are în PNRR termen de redactare până pe 31 martie 2023.

Aceștia ameninţă cu grevă generală şi cer Guvernului soluţii urgente. 

"Cele 5 mari confederații sindicale ( CNSRL - Frăția , Cartel Alfa , CSN MERIDIAN, BNS, CSDR , au semnat un document comun prin care amenință Guvernul cu GREVA GENERALĂ!

Sindicaliștii sunt total revoltați de secretomania Guvernului in privința noii legii a salarizării. Termenul de redactare a legii , conform PNRR ,este 31 martie 2023!

"Străinii le comandă și ne controlează"

Uniunea TESA susține total această inițiativă, ținând cont de atitudinea inadmisibilă a PSD , aflat și acum la putere, care a discriminat GRAV prin prezenta lege a salarizării nr 153 / 2017, timp de mai bine de 5 ani , categorii largi de lucrători, iar in sănătate au lovit barbar in personalul TESA, personalul BBC și personalul auxiliar - sanitar !

Citește şi: Povestea românului care salvează inimi. Medicul Horațiu Suciu a realizat primul transplant în 2023 și are la activ 4.000 de operații pe cord la copii

Ii avem din nou la putere la Ministerul Muncii și Ministerul Sănătății si din nou EI vor elabora o nouă lege a salarizării !

De această dată, străinii le comandă și ne controlează! PNRR ( UE) a stabilit jalonul și modificare legii salarizării până la 31 Martie 2023 !

"Tăcerea şi acțiunea in subteran a Guvernului nu ne miroase a bine"

Alți străini ( Banca Mondială) , ne vor da lecții de “ consultanță” , pe 1,5 milioane euro, pentru a ne învață pe noi ,românii , cum trebuie făcută corect o lege a salarizării .

Au fost “ obligatoriu “ angajați ! O fi de bine , o fi de rău ? Dumnezeu știe! Ministrul Budăi ține totul “ la secret “ !

Banca Mondială se ocupă în general de consultanță în țări din lumea a treia ! Și se pare că da , noi ne comportăm ca o țară din lumea a treia , complet dominată și subordonată! Măcar de am avea ceva de câștigat din acestă “internațională” ! Dar tăcerea si acțiunea in subteran a Guvernului nu ne miroase a bine", scrie Uniunea Tesa din Sanatate pe Facebook. 

×
Subiecte în articol: legea salarizarii sindicalisti grevă
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close