Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei. Adjuncta lui Kovesi, dezvăluiri șocante. Ce făcea șefa DNA cu un ofițer SPP

Sinteza zilei. Adjuncta lui Kovesi, dezvăluiri șocante. Ce făcea șefa DNA cu un ofițer SPP

Sinteza zilei. Adjuncta lui Kovesi, dezvăluiri șocante. Ce făcea șefa DNA cu un ofițer SPP
Sursa foto: sursa foto: luju.ro
17 Ian 2019   •   23:14

Pentru că știa mult prea multe, pentru că era apreciată la nivel internațional sau doar pentru că nu îi era pe plac Laurei Codruța Kovesi, fosta șefă a Directiei Relații Internaționale din cadrul Parchetului General, procuroarea Angela Nicolae, a plătit cu 770 de zile de privare de libertate pentru curajul de a rămâne demnă și de a nu pactiza cu sistemul.

După spectacolul cătușelor și dupa anii de umilințe la care a fost supusă împreună cu fiul său, Angela Nicolae a rămas și fără pensia de serviciu la care avea dreptul.
Angela Nicolae a rupt tăcerea și a dezvăluit, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Lumea Justitiei, mai multe detalii neștiute despre Laura Codruța Kovesi.

Unul dintre episoadele relatate de Angela Nicolae se referă la o presupusă relație pe care Laura Codruța Kovesi ar fi avut-o cu un ofițer SPP.

"Am plecat intr-o deplasare oficiala in Africa de Sud, unde era insotita de acest SPP-ist, pe care ea il prefera. La un moment dat, dupa ce s-au facut toate formalitatile la hotelul unde eram cazati, trebuia sa merg in camera ei si sa ii duc documentele care urmau sa faca obiectul unui comunicat de presa.

Ducandu-ma in camera ei, mai devreme decat ar fi trebuit, usa era deschisa si i-am surprins intr-o postura destul de delicata. Am spus ca tineretea isi spunea cuvantul. Intalnirile pe care le-a avut cu aceasta persoana, cu acest SPP-ist, sunt cunoscute foarte bine de confidenta ei, Dana Titian, care i-a fost si consilier", a povestit Angela Nicolae.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close