x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! AcceptX

Fii alături de noi!

Sinteza zilei: Curtea de Apel București o contrazice pe Camelia Bogdan. ”Nu a avut aviz pentru participarea la vreun seminar”

de A.M.P   •   24 Feb 2016   •   22:59
Adina Anghelescu a dezvăluit, la Sinteza zilei, de la Antena 3, că judecătorul Camelia Bogdan a făcut o cerere de apărare a reputației sale, după dezvăluirile Grupului de Investigații Politice, cerere în care scrie negru pe alb că a primit acordul președintelui de secție pentru a participa la seminarul organizat de Ministerul Agriculturii, parte vătămată în dosarul ICA/Telepatia.

”Am predat la seminarul menționat mai sus după ce am obținut în prealabil acordul Președintelui de secție, acord ce mi-a fost dat în perioada de vacanță judecătorească”, a scris Camelia Bogdan, în cererea ei pentru apărarea reputației.

În baza legii privind accesul liber la informații de interes public, Adina Anghelescu a cerut un răspuns Curții de Apel București, locul de muncă al judecătoarei Camelia Bogdan, adresând trei întrebări esențiale:

1. La ce dată și cum a fost înștiințat președintele Secției Penale a CAB de această deplasare a judecătorului camelia Bogdan?

2. Știa președintele Secției că judecătorul Camelia Bogdan va fi remunerată pentru acest proiect?

3. A fost vorba de o aprobare a președintelui Secției dată Cameliei Bogdan pentru participarea la acest seminar sau a fost vorba doar despre o aducere la cunoștință?

Răspunsul Curții de Apel București

În răspunsul dat Adinei Anghelescu, Curtea de Apel București afirmă că la Sectia a IIa Penală a fost primită din partea FDI Top Consult SRL o invitație adresată Cameliei Bogdan, in vederea participării acesteia în calitate de lector la cursurile organizate în Poiana Brașov.

Cu toate acestea, Curtea de Apel București subliniază că președintele Secției a II-a penale ”nu a fost informat, niciodată, de doamna judecător Camelia Bogdan, în legătură cu eventuala remunerare a prestațiilor domniei sale la diferite programe de formare profesională”.

Mai mult, ”nu a fost regăsit un aviz de încuviințare a participării domniei sale la acest proiect”.

”Dacă în urma acestor evidențe nu se întâmplă nimic, eu plec din România”, a afirmat Mihai Gâdea.

”INVITAȚIA A SOSIT LA CAB ÎN ZIUA ÎN CARE ÎNCEPEAU CURSURILE”

”Invitația a sosit la Curtea de Apel pe 21 iulie, exact în ziua la care începeau cursurile la care doamna Bogdan preda la Poiana Brașov. Eu cred că aici e vorba de o infracțiune. Probabil și-a dat seama că la CAB nu e nici un document care măcar aparent să o scuze în cazul în care cineva se prinde că stă la Poiana Brașov”, a afirmat senatorul PSD Șerban Nicolae.

ANCHETĂ PENTRU BANII ÎNCASAȚI DE CAMELIA BOGDAN

Ministrul Agriculturii a anunțat începerea unei anchete a Corpului de control al ministerului în scandalul legat de cursurile pe care le-a susținut judecătoarea Camelia Bogdan, care a încasat bani de la minister, în timp ce instituţia era parte vătămată în dosarul Telepatia.

ANCHETA GRUPULUI DE INVESTIGAȚII POLITICE

 
La câteva zile după revenirea din sejur, judecătoarea Bogdan a dat o sentință definitivă în favoarea Ministerului Agriculturii.

 
În timpul procesului ICA, judecătoarea Bogdan a primit bani de la partea vătămată, Ministerul AgriculturiiÎn timp ce...

Posted by Grupul de Investigatii Politice on 10 Februarie 2016poza

Actualitate

Se anunță miting de amploare. Peste 6.000 de maşini vor bloca Bucureştiul

Transportatorii ameninţă cu un nou protest de amploare la începutul lunii viitoare.  Mitingul va avea loc tot în faţa Guvernului, iar organizatorii spun că peste 6.000 de maşini vor bloca...

25 Oct 2016  •  08:39

poza

Show

Dramă în lumea mondenă a Capitalei! Primul iubit al Elenei Băsescu, mort la 35 de ani

Dramă în lumea mondenă a Capitalei! Cristi Toporan, un nume cunoscut in high-life-ul bucureștean și cunoscut ca fiind primul iubit al Elenei Băsescu, a pierdut bătalia crâncenă cu cancerul,...

25 Oct 2016  •  08:43

sati