Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei. Imagini tulburătoare cu casa criminalului din Caracal filmate cu drona

Sinteza zilei. Imagini tulburătoare cu casa criminalului din Caracal filmate cu drona

Sinteza zilei. Imagini tulburătoare cu casa criminalului din Caracal filmate cu drona
Sursa foto: foto: captura TV
29 Iul 2019   •   21:41

Mihai Gâdea a prezentat, luni, la "Sinteza Zilei", imagini aeriene filmate cu drona ale casei principalului suspect în cazul crimelor din Caracal, Gheorghe Dincă.

Citește și: Mihai Gâdea, mesaj emoționant pentru părinții Alexandrei, victima criminalului din Caracal

Citește și: Exclusiv: Imagini de la reconstituirea crimelor de la Caracal. Gheorghe Dincă ar fi ajuns cu trupul Luizei la o mlaștină

"Sunt uluit de cât de multe lucruri am reușit să aflăm, în câteva ore, ca niște jurnaliști, nu ca niște oameni care dispun de tot ceea ce înseamnă infrastructura statului. Prima dată am ridicat o dronă să vedem casa groazei, să vedem curtea groazei, acele gropi cimentate. Pentru că dincolo de acele gropi cimentate trebuie să se afle ceva.

Se vorbește în această seară e o a treia fată care a dispărut, iar ceea ce vedeți acum din dronă arată exact ceea ce descria Alexandra în acel telefon: arată multe mașini, erau acolo și niște câini lupi, dă multe detalii și le spune inclusiv cartierul.

Imaginile din dronă arată, desigur, casa unui bolnav psihic grav, un om care încearcă să ascundă probabil multe lucruri acolo, dincolo de mașini vechi, de animale, de gropi cimentate. Probabil că sunt atât de multe secrete dintre cele mai oribile pe care le poate ascunde un psihopat", a spus Mihai Gâdea.

Citește și: Șase întrebări la care autoritățile refuză să răspundă în cazul crimelor din Caracal

 

×
Subiecte în articol: Caracal Gheorghe Dincă Sinteza Zilei
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close