Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei: "Simţeam că voi muri!". Jurnalista Lara Logan, mărturisiri şocante despre violul din Piaţa Tahrir

Sinteza zilei: "Simţeam că voi muri!". Jurnalista Lara Logan, mărturisiri şocante despre violul din Piaţa Tahrir

Sinteza zilei: "Simţeam că voi muri!". Jurnalista Lara Logan, mărturisiri şocante despre violul din Piaţa Tahrir
21 Iul 2015   •   22:38

Mihai Gâdea a difuzat, la "Sinteza Zilei", declaraţiile şocante ale Larei Logan, una dintre principalele corespondente în străinătate ale postului de televiziune CBS, care a fost victima unei agresiuni sexuale în Piaţa Tahrir din Cairo, la 11 februarie 2011.

Ea se afla în piaţa Tahrir din Cairo, centrul mişcării de protest care a condus la înlăturarea regimului Hosni Mubarak de la putere, pentru a pregăti un subiect, când a fost luată pe sus de protestatari şi agresată sexual.

Agresorii Larei Logan nu s-au oprit decât la intervenţia unui grup de femei din rândurile protestatarilor şi a circa 20 de militari egipteni.

Drama pe care Lara Logan a trăit-o la Cairo, şi pe care a povestit-o tocmai pentru a aduce în atenţia publicului tăcerea care acoperă violenţele sexuale suferite de femei din întreaga lume, a fost redifuzată la Antena 3 în contextul în care o agresorii unei eleve din Vaslui sunt încă în libertate, deşi au recunoscut faptele de abuz sexual şi lipsire de libertate.




×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close