Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei. Un alt criminal taximetrist pe modelul Gheorghe Dincă

Sinteza zilei. Un alt criminal taximetrist pe modelul Gheorghe Dincă

Sinteza zilei. Un alt criminal taximetrist pe modelul Gheorghe Dincă
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
27 Aug 2019   •   22:10

În contextul crimelor din Caracal care ar fi fost comise de Gheorghe Dincă, tragedie care a revoltat o țară întreagă, Mihai Gâdea prezintă la Sinteza Zilei și alți criminali în serie din România care au omorât fete și femei lipsite de apărare.

Citește și: Cazul Caracal. Filmare-bombă cu camera ascunsă

Nicolae Pascu s-a născut pe 30 martie 1948, în București. A terminat șapte clase, apoi a urmat cursurile școlii de maeștri-tehnicieni, de unde a fost exmatriculat.

A fost căsătorit și are trei copii, unul rezultat în urma unei relații de concubinaj. Pascu lucra ca taximetrist și își selecta victimele din rândul femeilor tinere (aveau între 19 și 26 de ani) și prezentabile, folosea același mijloc de transport (mașina proprie) și același mod de operare: bloca portiera mașinii, ataca victimele cu o șurubelniță și le ducea de câmp, unde le viola și apoi le omora.

A comis prima crimă târziu, la 42 de ani. Dar în perioada august-septembrie 1990, el avea deja trei victime la activ.

„Vă spun sincer, nu mi-a trecut niciodată prin cap să le omor, doar le ademeneam, le prosteam și, în loc să plătească 150 de lei cursa, întrețineam relații sexuale cu ele”, mărturisea el.

Citește și: Cazul Caracal. Incredibil. Fiica lui Gheorghe Dincă, partenera unui afacerist italian acuzat de trafic de arme

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Gheorghe Dincă
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close