Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situaţie în cazul fiicei de preot care s-a aruncat de la etaj. Se iubea cu fiul primarului care a distribuit nişte poze deocheate cu ea

Răsturnare de situaţie în cazul fiicei de preot care s-a aruncat de la etaj. Se iubea cu fiul primarului care a distribuit nişte poze deocheate cu ea

Curg ipotezele cu privire la sinuciderea şocantă a fiicei preotului din Moisei. Maria Tomoioagă s-ar fi iubit chiar cu fiul primarului, care i-a făcut nişte poze mai deocheate ce au ajuns publice. Oamenii vorbesc şi de un blestem care ar fi asupra familiei greu încercate, lăsat chiar de fostul preot al satului.

Răsturnare de situaţie în cazul fiicei de preot care s-a aruncat de la etaj. Se iubea cu fiul primarului care a distribuit nişte poze deocheate cu ea
de Bianca Timșa    |    07 Sep 2022   •   11:56

Sătenii din Moisei sunt uimiţi de tragedia care a lovit familia preotului lor. Zvonul şoptit pe la colţuri este că fata de 18 ani care şi-a luat zilele aruncându-se de la etaj, se iubea chiar cu fiul primarului din Moisei.

Acesta i-ar fi făcut Mariei nişte poze mai deocheate pe care le a postat undeva sau le a distribuit prietenilor în privat. Părinții fetei au aflat, iar preotul ar fi bătut-o pe fata. Se vorbește inclusiv că preoteasa i-ar fi luat apărarea fetei.  

Al doilea zvon e legat de un posibil bluestem lăsat chiar de fostul preot Moisei, care a slujit acolo toată viata şi voia ca fiul său, absolvent de Teologie să îi ia locul. Numai că, sprijinit de episcopie, actualul preot - tatăl Mariei - ar fi luat postul. 

La acel moment, vechiul preot a spus: "să ai aceeași soarta ca mine", el având doi fii, iar unul dintre ei spânzurându-se cu câțiva ani în urma, în Italia.

"Durerea asta a fost prea mare pentru mine, mi-a rupt sufletul bucată cu bucată" | Bilet de adio sfâşietor lăsat de fiica preotului care s-a aruncat de la etaj

Surse apropiate, care au ţinut să îşi păstreze anonimatul, spun că părinţii Mariei au apelat la ajutorul unui psiholog, dar nici acesta nu a reușit să vadă ce o supăra atât de tare pe fată.

Ar fi avut starea asta din clasa a VIII-a, poate presiunea părinților ca fata să aibă note bune şi presiunea examenelor şi-ar fi spus atunci cuvântul. Era o elevă care învăţa bine, însă a avut probleme la chimie unde e posibil să fi fost corigentă.

În vara a dispărut pentru o perioada, şi-a închis telefonul...  Părinții nu au putut da de ea, nici profesorii sau colegii, şi s-ar fi apelat la ajutorul polițiștilor.

Ulterior a fost găsită la o altă adresă decât cea la care ar fi locuit, iar părinții au decis atunci să stea o perioadă cu ea la Cluj, unde locuia singură într-un apartament din clasa a IX-a. Tatăl ei s-a interesat nu de mult ca să o mute pe Maria la o școală privată din zonă. Zilele acestea ea nu a venit la şcoala. Era mereu retrasă, nu comunica cu nimeni şi răspundea doar cu "da" sau "nu".

Marţi după amiaza Maria a cedat şi a decis să îşi ia viaţa, aruncându-se de pe un bloc din Cluj-Napoca. 

 

 

×
Subiecte în articol: Moisei
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close