Antena 3 CNN Actualitate Locale Ea este Maria, fiica unui preot din Maramureş, care s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc | Tânăra avea 18 ani

Ea este Maria, fiica unui preot din Maramureş, care s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc | Tânăra avea 18 ani

Tânăra de 18 ani din județul Maramureș care s-a aruncat marţi după-amiază de la etajul 12 al unui bloc din Cluj-Napoca este fiica unui preot.

Ea este Maria, fiica unui preot din Maramureş, care s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc | Tânăra avea 18 ani
Sursa foto: Facebook
de Bianca Timșa    |    07 Sep 2022   •   09:07

Maria Tomoiagă avea 18 ani și era din localitatea Moisei, județul Maramureș.

Adolescenta era fiica preotului ortodox din Moisei. Localnicii spun că ar fi fost o fată liniștită şi învăţa la o școală la Cluj Napoca. 

Oamenii vorbesc că fata ar fi avut un iubit cu care familiei fetei nu ar fi fost de acord. De aceea se pare că ar fi mutat-o la școală în Cluj Napoca.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"La data de 6 septembrie a.c., în jurul orei 16:15, polițiștii au fost sesizați, prin apel 122, cu privire la faptul că pe strada Observatorului din municipiul Cluj-Napoca, o persoană de sex feminin s-ar fi aruncat de la etajul unui bloc.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, care a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o tânără de 18 ani, din județul Maramureș, pentru care medicii, din păcate, au pronunțat decesul.

Trupul femeii va fi transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca, în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului.

În cauză se efectuează verificări pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs evenimentul, fiind deschis un dosar ce cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", se arată în comunicatul IPJ Cluj.

"Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit pentru a acorda asistență medicală de urgență unei persoane căzute de la înălțime pe strada Observatorului din municipiul Cluj-Napoca.

La fața locului au găsit o tânără care prezenta traumatisme incompatibile cu viața, astfel încât nu au putut fi aplicate manevre de resuscitare", informează şi ISU Cluj.

"Durerea asta a fost prea mare pentru mine. Sunt oameni care vor fi fericiți să mă vadă într-un sicriu" | Bilet de adio sfâşietor lăsat de fiica preotului care s-a aruncat de la etaj

Maria Tomoioagă, fiica de 18 ani a preotului din Maramureş care s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc, a lăsat un bilet de adio sfâşietor.

"Sper că vă veți aminti de mine. 

Sper că vă veți aminti de mine în fiecare cer de la miezul nopții, în fiecare stea, în fiecare nor și în fiecare picătură de ploaie, pentru că acestea erau lucrurile mele preferate", aşa începe biletul de adio lăsat de Maria Tomoioagă.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close