Antena 3 CNN Actualitate Situația din PSD, văzută de Mircea Badea: Dragnea încearcă în continuare să-și bată joc de țara asta

Situația din PSD, văzută de Mircea Badea: Dragnea încearcă în continuare să-și bată joc de țara asta

Situația din PSD, văzută de Mircea Badea: Dragnea încearcă în continuare să-și bată joc de țara asta
de M.Z.    |    15 Ian 2018   •   18:51

Mircea Badea a spus luni, pus să comenteze situația din PSD, că șeful partidului, Liviu Dragnea, perseverează în a-și bate joc de țară.

”Nu-i nicio problemă, o dată la patru luni, ăla pe care-l pune Dragnea premier vrea să-l omoare, Dragnea cheamă partidul și îl omoară pe ăla și pune pe altul, a cărui principală agendă va fi să-l omoare pe Dragnea. Ați observat asta. Dragnea perseverează, să nu renunțe, să încerce în continuare ca până acum și să-și bată joc de țara asta”, a spus Mircea Badea, ironic, luni, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

Cât despre cei din partid, Mircea Badea le-a recomandat un tratament.

”Pare că ăștia de la PSD, făcând acest balamuc o dată la câteva luni - ei câștigând un scor istoric uriaș la alegeri, cel mai mare scor din istoria post-decembristă a României - pare că au nevoie de tratament medicamentos specializat, deci niște perfuzii în cap să le recomand. E foarte greu să anticipezi ce vor face unii cu reale probleme la mansardă. Probabil își vor bate joc în continuare, ca și până acum, de votul pe care l-au primit”, a spus Mircea Badea.

Social-democraţii s-au reunit luni în şedinţa Comitetului Executiv Naţional, după ce mai mulţi lideri au solicitat în întâlnire pentru rezolvarea disputelor din partid.


 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close