Antena 3 CNN Actualitate Soarta ministrului Justiției, amânată după Paște! Primele explicații din interiorul PSD

Soarta ministrului Justiției, amânată după Paște! Primele explicații din interiorul PSD

Soarta ministrului Justiției, amânată după Paște! Primele explicații din interiorul PSD
Sursa foto: Foto: gov.ro
de S.T.    |    15 Apr 2019   •   14:32

Dezbaterea şi votul asupra moţiunii simple „Justiţia - victimă sigură în mâinile lui Toader”, depusă de grupurile parlamentare USR şi PNL au fost amânate din nou.

Dezbaterea şi votul urmau să aibă loc luni, în Senat, după ce moţiunea fost amânată de două ori, din lipsă de cvorum. 

Senatorul PSD Claudiu Manda a declarat, luni, că în cadrul grupului PSD sunt păreri pro și contra acestei moțiuni și este mai bine să se amâne dezbaterea și votul.

„Eu pot să vă spun doar că în cadrul grupului PSD sunt păreri pro și contra vizavi de votul moțiunii și cred că până la urmă anularea cu o săptămână, în care să ne edificăm în interiorul grupului...(...) Pentru a avea un punct de vedere clar, dacă vom vota toți și vom dezbate în interiorul grupului într-un fel sau celălalt sau va rămâne la latitudinea fiecărui senator va trebui să discutăm între noi și să lămurim”, a spus Claudiu Manda, luni, la sediul Parlamentului.

Manda a precizat că va vota pentru moțiune.

Comitetul liderilor grupurilor parlamentare din Senat a decis amânarea pentru 6 mai a dezbaterii şi votului în cazul ambelor moţiuni simple înscrise luni pe ordinea de zi a plenului.

Citiți și: Tudorel Toader, declarație șoc. Ministrul Justiției nu exclude varianta unei demisii

Cele două moţiuni iniţiate de PNL şi USR sunt îndreptate împotriva ministrului Justiţiei - „Justiţia, victimă sigură în mâinile lui Toader” şi împotriva ministrului Finanţelor - „Eugen Teodorovici, românii îţi cer să demisionezi!”.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close