Antena 3 CNN Actualitate Șobolani filmați mâncând resturi într-o patiserie din Ploiești

Șobolani filmați mâncând resturi într-o patiserie din Ploiești

Un şobolan a fost filmat mâncând resturi de covrigi în vitrina unei patiserii din Ploiești. Imaginile au fost filmate de un trecător revoltat la o patiserie din zona Piața Aurora Vest, din Ploieşti şi au fost trimise şi la DSP Prahova. Oamenii spun că rozătoarele au invadat zona din cauza munţilor de deşeuri şi gunoaie.

Șobolani filmați mâncând resturi într-o patiserie din Ploiești
de Cristi Georgescu    |    25 Aug 2021   •   11:22

Criza gunoiului din Ploiești aduce multe probleme locuitorilor. O femeie a filmat mai mulți șobolani care mâncau resturile unei patiserii din zona de Vest a orașului.

”Nepoțica mea i-a văzut și ne-a chemat să-i filmăm. De acolo cumpăram zilnic produse de patiserie. Am trimis imaginile și la DSP Prahova” a fost mesajul cititoarei care a filmat șobolanii mișunând în vitrinele patiseriei, conform observatorph.ro.

Se pare că munții de deșeuri au devenit adăpost și sursă de hrană pentru rozătoare. 

Criza gunoaielor din Ploiești: "Ieşim în stradă, printre şobolani şi muşte, gândaci şi mizerie"

Un protest a avut loc, vineri seară, la Ploieşti cu privire la criza deşeurilor din oraş, manifestanţii cerând rezilierea contractului cu operatorul salubrist şi Acţiunea, care a fost organizată prin apel pe Facebook de către Asociaţia Stop poluării oraşului Ploieşti, a avut loc în centrul municipiului.

 În zone precum Mihai Bravu, Vest și Bariera București zac munți de gunoaie, iar locuitorii se plâng de mizeria îngrozitoare și mirosul insuportabil.

×
Subiecte în articol: şobolan Ploiești
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close