Antena 3 CNN Actualitate Şocant. Nou-născut descoperit mort într-un tomberon în Mioveni. Al doilea caz în doar două săptămâni

Şocant. Nou-născut descoperit mort într-un tomberon în Mioveni. Al doilea caz în doar două săptămâni

Şocant. Nou-născut descoperit mort într-un tomberon în Mioveni. Al doilea caz în doar două săptămâni
Sursa foto: Foto: Intact Images
27 Iul 2011   •   15:28

Cadavrul unui nou-născut a fost găsit, miercuri, într-un tomberon de gunoi din oraşul Mioveni. Poliţiştii au început o anchetă pentru identificarea mamei şi stabilirea înprejurărilor în care s-a produs decesul, informează Agerpres.

Bebeluşul a fost descoperit de angajaţii serviciului de salubritate într-un tomberon metalic din vecinătatea unui bloc, în zona centrală a oraşului.

Potrivit poliţiştilor, corpul nou-născutului se afla într-o cutie din carton, învelit într-un tricou şi într-o glugă de blană. Bebeluşul, de sex masculin, avea aproximativ 55 de centimetri lungime şi părea născut la termen.

Poliţiştii au identificat-o în scurt timp pe mamă, o femeie de 25 de ani, care locuia fără forme legale în Mioveni. Pe numele acesteia a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru pruncucidere.

Acesta este al doilea caz de pruncucidere în Mioveni în numai două săptămâni. Pe 7 iulie, un nou-născut prematur a fost găsit abandonat într-un tomberon de gunoi. Micuţul a murit la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti după o zi.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close