Antena 3 CNN Actualitate ŞOCANT. O gravidă din Vaslui a fost BĂTUTĂ de AMANTUL GELOS

ŞOCANT. O gravidă din Vaslui a fost BĂTUTĂ de AMANTUL GELOS

ŞOCANT. O gravidă din Vaslui a fost BĂTUTĂ de AMANTUL GELOS
Sursa foto: Foto: Agerpres
02 Mar 2014   •   13:23
O gravidă în luna a şaptea, din localitatea vasluiană Roşieşti, a ajuns cu ambulanţa la spital cu numeroase traumatisme, inclusiv în zona abdominală, după ce a fost bătută crunt de către amantul său pe motiv că l-ar înşela cu alt bărbat, femeia fiind însoţită la spital şi de cei doi copii ai săi.
Potrivit celor declarate cadrelor medicale, femeia de 22 de ani a fost lovită cu pumnii, picioarele şi o măsuţă din lemn de către un tânăr de 28 de ani, cu care avea o relaţie extraconjugală în ultimele luni, în condiţiile în care soţul femeii este plecat la muncă în străinătate, conform Mediafax.
De fapt, susţine tânăra gravidă, noul ei iubit a reacţionat violent, în prezenţa celor doi copii ai săi, de doi şi cinci ani, pe motiv că l-ar fi înşelat cu alt bărbat din sat. Imediat după ce a reuşit să scape din mâinile agresorului, femeia a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a solicitat o ambulanţă. 
Preluată de echipajul medical, tânăra fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU), însoţită şi de cei doi copii ai săi, având în vedere că nu avea în grija cui să-i lase. În urma primelor evaluări, medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe au diagnosticat-o cu politraumatism prin agresiune, respectiv traumatism cranio-facial şi traumatism abdominal şi pelvian. 
Specialiştii unităţii medicale vasluiene vor stabili dacă tânăra gravidă în şapte luni va putea păstra sarcina, ţinând cont de loviturile primite şi în zona abdominală.
La sesizarea Ambulanţei, poliţiştii au declanşat o anchetă în acest caz pentru a stabili vinovăţia bărbatului cu care tânăra gravidă avea o relaţie extraconjugală.
"Poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele bărbatului de 28 de ani sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Încadrarea juridică exactă a faptei se va face în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale de care va beneficia victima", a declarat, duminică, responsabilul mass-media din cadrul Poliţiei Judeţene Vaslui, Alina Tonică. 
Reprezentanţii SJU Vaslui au sesizat Direcţia pentru Protecţia Copilului pentru ca specialiştii instituţiei să hotărască ce se va întâmpla cu cei doi copii ai tinerei de 22 de ani.

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close