Antena 3 CNN Actualitate Social A fost mușcată de un câine în curtea unui spital. Copila va primi o despăgubire de 10.000 de euro

A fost mușcată de un câine în curtea unui spital. Copila va primi o despăgubire de 10.000 de euro

A fost mușcată de un câine în curtea unui spital. Copila va primi o despăgubire de 10.000 de euro
17 Mai 2018   •   14:59

Magistraţii Tribunalului Galaţi au decis ca o fetiţă de şapte ani din judeţul Galaţi, care a fost muşcată de un câine în 2015 în curtea Spitalului din Târgu Bujor, să fie despăgubită cu suma de 10.000 euro, se arată în soluţia pe scurt a instanţei publicată joi pe site-ul instituţiei. 

Hotărârea Tribunalului Galaţi nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel în termen de 30 de zile. 

"Admite în parte acţiunea. Obligă pe pârâţi în solidar la plata: - către minora Gălii Roxana Maria a sumei de 10.000 euro, cu titlul de daune morale; către Gălii Marian Gigi şi Gălii Alexandrina a sumelor de 1.000 euro cu titlul de daune morale şi de 260 lei, cu titlul de daune materiale", se arată în soluţia pe scurt a instanţei. 

Primarul oraşului Târgu Bujor, Laurenţiu Gâdei, şi Primăria Târgu Bujor au calitatea de pârâţi în dosar. 

Incidentul a avut loc în septembrie 2015 când fetiţa, Roxana Maria Gălii, atunci în vârstă de cinci ani, era răcită şi a fost internată, alături frate şi mamă, la Spitalul din Târgu Bujor. La un moment dat, când se afla în curtea spitalului, pe o bancă, fetiţa a fost atacată de un câine care a muşcat-o de piciorul stâng. Fata a fost ulterior transportată cu o ambulanţă la Spitalul de Copii Galaţi, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: despagubire caine spital tribunal
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close