x close

A plecat la pescuit, dar nicio clipă nu s-a gândit la ce o să urmeze. A prins captura vieții lui. Toți au rămas uluiți când au văzut ce a scos din apă

03 Sep 2018   •   13:53
A plecat la pescuit, dar nicio clipă nu s-a gândit la ce o să urmeze. A prins captura vieții lui. Toți au rămas uluiți când au văzut ce a scos din apă Foto: infotr.ro

Un somn de 80 de kilograme a fost capturat de un pescar din Teleorman, cel mai mare pește prins vreodată pe râul Olt. Monstrul are o lungime de 2,35 metri și reprezintă visul oricărui pescar. Bărbatul care l-a prins în undiță s-a chinuit mai bine de 20 de minute să-l tragă afară din apă, folosind echipament modern de pescuit.

Creatura a fost prinsă în acest weekend pe râul Olt, iar fericitul pescar este din Roșiori de Vede, Teleorman și se numește Alan Marius Cristian. Somnul a ajuns în undița pescarului pe râul Olt, în comuna Babiciu, relatează infotr.ro.

Este o captură record, având în vedere că cel mai mare pește prins vreodată pe râul Olt a cântărit aproximativ 60 de kilograme. Acum, norocosul pescar vrea să treacă la nivelul următor și speră ca următoare lui captură să ajungă la 100 de kilograme.

Citeşte mai multe despre:

pescuit captura somn pescar
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati