Antena 3 CNN Actualitate Social A postat un mesaj pe Facebook, iar la scurt timp a murit. Cum și-a anticipat o femeie moartea

A postat un mesaj pe Facebook, iar la scurt timp a murit. Cum și-a anticipat o femeie moartea

A postat un mesaj pe Facebook, iar la scurt timp a murit. Cum și-a anticipat o femeie moartea
Sursa foto: Foto: pixabay.com
04 Iul 2017   •   10:48

Stella Martinez, în vârstă de 39 de ani, a fost lovita de fostul ei iubit până când aceasta a intrat în comă. Din cauza rănilor grave pe care le-a avut, a decedat 3 săptămâni mai târziu. 

Potrivit Daily Mail, femeia și-ar fi anticipat propria moarte într-o serie de postări pe Facebook, cu 5 luni inaintea teribilului incident.

Victima a decedat pe 23 iunie la Spitalul Summerlin din cauza leziunilor cerebrale suferite după incidentul din 3 iunie, a afirmat un anchetator din districtul Clark.

Oficialii poliției au fost chemați la fața locului în urma solicitării unui bărbat care l-a vazut pe suspect cum a atacat-o și strangulat-o pe Martinez în curtea din spatele locuinței.

Femeia a fost spitalizată timp de 3 săptămâni, iar dupa aceea a decedat. Suspectul a fost arestat pentru tentativă de omor, iar audierea lui preliminara va avea loc pe 14 iulie.

Se pare ca Martinez și-ar fi anticipat propria moarte într-o serie de postări pe Facebook, unde ar fi sugerat că se simte neajutorată în fața fostului ei iubit. Într-una dintre postări a scris: “O să mor până să apuce cineva să intervină”.
 

×
Subiecte în articol: femeie moarte coma abuz ancheta
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close