Antena 3 CNN Actualitate Social A vrut să divorțeze de soțul ei pentru un obicei bizar pe care acesta îl avea în timpul somnului. Ce făcea bărbatul este ireal

A vrut să divorțeze de soțul ei pentru un obicei bizar pe care acesta îl avea în timpul somnului. Ce făcea bărbatul este ireal

A vrut să divorțeze de soțul ei pentru un obicei bizar pe care acesta îl avea în timpul somnului. Ce făcea bărbatul este ireal
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
05 Oct 2017   •   12:50

O femeie a amenințat că va divorța de soțul ei din cauza unui obicei bizar pe care bărbatul îl are în timp ce doarme.

Potrivit The Mirror, soția a amenințat că îl va părăsi dacă acesta nu va permite medicilor să-i rezolve obiceiul de a lovi involuntar în somn.

Femeia a depus și plângeri împotriva partenerului ei, supranumit Wu.

Wu, din orașul Taichung din vestul Taiwanului, a declarat că a început să vorbească în somn cu aproximativ zece ani în urmă, însă în ultimii cinci ani, acesta ar fi început să folosească și mâinile și picioarele în timpul somnului.

După ce a făcut verificări la Spitalul General Kuang Tian, ​​lui Wu i sa spus că suferă de tulburare de comportament de somn REM.

Bărbatul a petrecut câteva zile în centrul de studiere a somnului al spitalului, unde camerele instruite pe patul lui au dezvăluit aventurile sale "kung fu" de noapte.

Wu a spus că activitățile sale devin uneori atât de intense încât "zboară" din pat, țipând și strigând, înfricoșându-și soția.

El a fost supus unui tratament care îl ajută acum să-și salveze căsnicia.

×
Subiecte în articol: comportament somn obicei partener sotie divort
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close