Antena 3 CNN Actualitate Social Ajutoare din partea Ministerului Muncii pentru familile victimelor de la Crevedia

Ajutoare din partea Ministerului Muncii pentru familile victimelor de la Crevedia

Ministerul Muncii vrea să propună Guvernului să ofere ajutorare de urgență pentru familiile victimelor, în urma exploziilor de la Crevedia.

Ajutoare din partea Ministerului Muncii pentru familile victimelor de la Crevedia
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Ioana Mircea    |    27 Aug 2023   •   17:03

În urmă cu câteva momente, Ministerul Muncii a anunțat pe pagina de Facebook că va propune Guvernului să ofere ajutoare de urgență pentru familile victimelor de la Crevedia.

"Ministerul Muncii și Solidarității Sociale va propune Guvernului, potrivit legii, acordarea unor ajutoare de urgență pentru familiile victimelor precum și pentru cei afectați de tragicul eveniment de la Crevedia, jud. Dâmbovița, pe baza cooperării interinstituționale cu Ministerul Sănătății și Ministerul Afacerilor Interne – Departamentul pentru Situații de Urgență și pe baza propunerilor/constatărilor agenției județene de plăți și inspecție socială județeană, instituției prefectului, comitetului județean pentru situații de urgență și autorității publice locale.

Citește și: Alexandru Rafila, anunț de ultimă oră despre starea victimelor de la Crevedia și răniților care vor fi transferați

De asemenea Inspecția Muncii, potrivit competențelor sale efectuează cercetarea accidentului colectiv, precum și a contractelor individuale de muncă ale lucrătorilor agentului economic implicat. Informațiile detaliate cu privire la aceste măsuri vor fi puse la dispoziția opiniei publice pe parcursul derulării procedurilor administrative", se arată în anunțul de pe Facebook.

×
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close