Antena 3 Actualitate Social Apelul disperat al unei fete de 23 de ani, din Năvodari, care se luptă cu o boală cumplită: „Ajutor! Vreau să trăiesc!”

Apelul disperat al unei fete de 23 de ani, din Năvodari, care se luptă cu o boală cumplită: „Ajutor! Vreau să trăiesc!”

de S.T.    |    31 Mai 2018   •   10:02
Apelul disperat al unei fete de 23 de ani, din Năvodari, care se luptă cu o boală cumplită: „Ajutor! Vreau să trăiesc!”
Sursa foto: Foto: Facebook/ Nicoleta Done

Ioana Alina, o tânără în vârstă de 23 de ani, din Năvodari, are nevoie de ajutorul nostru pentru a supravieţui.

Ea se luptă de patru ani cu o boală cumplită care a recidivat şi care i-a adus dureri teribile.

Ioana Alina Constantin a descoperit în urmă cu patru ani că suferă de carcinom mamar invaziv, o formă agresivă de cancer.

„Ajutor! Vreau sa trăiesc!!!!!.....acestea sunt cuvintele unei fete de numai 23 de ani din Năvodari care de 4ani se lupta cu o boala cumplita numita CANCER!!!!
Ioana-Alina la vârsta de 20 de ani in loc de a se înscrie la o facultate ...asa cum au facut ceilalți de vârsta ei ...a trebuit sa se opereze de Carcinom mamar invaziv.......
Cu multă speranța de a se termina aici coșmarul acesta și o lupta grea cu tratament invaziv după 2ani se întoarce ....de data asta cu METASTAZE OSOASE!!!!! Acum de un an de tratament metastazele sunt multiple și durerea pe măsura!!!!
Singura speranța de mai bine este un altfel de tratament găsit la clinica Anadolu din Turcia ....dar din păcate casa de asigurări nu decontează și familia ei nu își permite aceste costuri!!!!!
Suma este aproximativ 15000€!!!
Așa ca ajutor prieteni ....va rugam din suflet cine poate și cât poate sa o ajutam pe Alina măcar sa primească un tratament eficient sa poată trai ...fără dureri și cu o speranța de un viitor!!!!!
Constantin Ioana-Alina

Cont ron RO30BTRLRONCRT0283110301
Cont euro RO77BTRLEURCRT0283110301”, a scris Nicoleta pe Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close